Kylie Jenner 1,5 milliárd dollár veszteséget okozott a Snapchatnek!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Snapchat legújabb frissítése finoman fogalmazva sem lett túl sikeres. Pontosabban olyannyira utálják a felhasználók, hogy petíciót indítottak annak érdekében, hogy visszaállítsák az eredeti felületet.

Kylie Jenner
Fotó: Getty Images

A botrány február elején robbant ki, azóta pedig több mint 1,2 millió elégedetlen felhasználó írta alá a kérvényt. Ennek ellenére is minden próbálkozásuk hiábavalónak bizonyult, hiszen a felület frissítését a Snapchat visszafordíthatatlannak titulálta.

Láttad már? Hoppá! Már nem Kim a leggazdagabb a Kardashian-Jenner családban!

Egy valamire azonban minden bizonnyal nem számítottak. Kylie Jenner is utálja az újításokat ez pedig sokkal többet jelent, mint elsőre gondolnánk. Az újdonsült anyuka aktív felhasználónak számított, több millióan voltak kíváncsiak arra, amit napi szinten posztolt, neki volt a legtöbb követője a közösségi oldalon, most viszont úgy döntött, nem használja többet a felületet.

″Van még valaki, aki többet nem nyitja meg a Snapchat-et? Vagy csak én nem....ez nagyon szomorú.″ - írta Kylie

Kylie-nak Instagramon 104 millió követője van, a Twitteren pedig 24 millióan kíváncsiak rá. Ennek tükrében józan paraszti ésszel is feltételezni lehet, hogy ő az egyik (ha nem a leg!) legbefolyásosabb véleményvezér a világon, annak pedig, ha ő minősít egy terméket, vagy szolgáltatást komoly következményei vannak. Számszerűsíteni ezt a következményt eddig szinte lehetetlen lett volna, tegnap azonban minden kiderült!

Ezt olvastad már? Megdőlt az eddigi ledurvább Instagram-rekord, és nem gondolnád ki miatt

A Jenner lány egyetlen egy bejegyzésének köszönhetően a tőzsdén elindult az eladási hullám, ahol a Snapchat részvényei 6,1 százalékot estek, vagyis az alkalmazás 1,2 milliárd dollárt veszített piaci értékéből! Persze, nem valószínű, hogy a visszaesés csupán Jenner tweetjének köszönhető, de tagadhatatlan, hogy a kettőnek lehet némi köze egymáshoz.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője