Alexa Chung az It Girl státusáról, divatról és pasikról mesél a Nylon magazinnak

2013.szeptember.26.

A menő lányok jönnek-mennek, ám néhányuk mégis a figyelem középpontjában marad, ilyen például Alexa Chung. Ez nem meglepő, hiszen divatmúzsa, tervező, író és ezek mellett rendes munkája is van! Most hosszú, hatásos életrajzát nem egy, de egyszerre két októberi címlappal is kibővítheti. A tévés műsorvezető az angol Vogue és a Nylon magazinokról tekint vissza ránk ebben a hónapban.

Alexa Chung
Fotó: PatrickDemarchelier/BritishVogue

A Vogue hasábjaihoz Patrick Demarchelier készített amolyan fiús ám romantikus fotósorozatot. A Nylon magazinban pedig a 30. életéve betöltéséhez közeledő `It Girl` elmeséli, mit is jelent számára az a bizonyos `It` szó és miért nem fél többé a kifejezéstől.

Alexa Chung nem mer teljesen őszintén stílustanácsot adni vagy véleményt mondani divat terén, mert nem akarja, hogy az emberek azt gondolják róla, hogy "saját magáról úgy véli, hogy annyira jó". Pedig ő tényleg egy született stílusikon, amiért nem kellene szégyellnie magát!

Kattints a galériára, ahol megtekintheted a Vogue-fotózás végeredményét!

Zenész pasijairól ekképpen nyilatkozik: "Nem tudom igazából, hogy ők választanak-e engem vagy én választom őket. Imádom a zenét, bár ez inkább olyan dolog, amiben nincsenek sikereim, így azt hiszem, inkább csak mindig lenyűgöznek. Mindezek mellett igazi erős nőnek tartom magam és szerintem olyan férfira van szükségem, aki ezt elfogadja" – mondta a Nylon magazinnak.

Mostanra már az It Girl státusával is megbékélt, de ez nem mindig volt így: "Ez egy vicces megnevezés. Minél idősebb leszek, annál jobban hiszem, hogy `Oh, ez mégsem olyan rossz dolog`, de amikor először meghallottam hevesen tiltakoztam ellene. Úgy éreztem, hogy ez a cím inkább azoké a lányoké, akik csak azért híresek, mert híresek" – mesélte szerényen a brit televíziós műsorvezető.

És végezetül megosztott a Nylon magazinnal egy érdekes gondolatot az öregedéssel kapcsolatban: "Valaki azt mondta nekem nemrég, hogy a húszas éveid csak úgy megtörténnek veled és nem igazán tudod irányítani, hogy mi is játszódik le igazán. Aztán a harmincas éveidben eldöntheted, hogy miként akarod formálni azt, ami eddig történt." – magyarázta Alexa. Ez a teória bizonyosan sok húszas éveiben járó és önmagát még hevesen kereső fiatal nő számára megnyugtatóan hangzik.

Kattints a galériára, ahol megtalálod a Nylon magazin fotósorozatát Alexa Chungról:

Alexa Chung az It Girl státusáról, divatról és pasikról mesél a Nylon magazinnak A brit tévés októberben nem csak a Nylon, de az angol Vogue magazin címlapján is feltűnik.

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról