Angelina Jolie alig várja, hogy 50 éves legyen

2015.október.17.

A novemberre sokszor mondják, hogy amolyan köztes hónap, amikor semmi izgalmas nem történik azon kívül, hogy borzasztó az idő. Nos, a Vogue számára ez a zimankós időszak is legalább annyira fontos, mint mondjuk egy szezonváltó szeptember, és egyenesen Hollywood királynőjével, Angelina Jolie-val a címlapon ünneplik az érkezését.

A 40 éves színésznő egy csíkos Saint Laurent pulóverben üdvözli kecsesen a novembert. Annie Leibovitz természetesen nem csak a borítóra fotózta, hanem egy egész sorozatot készített a gyönyörű színésznőről családja társaságában. A terebélyes Jolie-Pitt família mindenhova együtt utazik, ha filmet forgat a szülők valamelyike, legyen szó Afrikáról, Ázsiáról vagy Európáról, mindig együtt vannak.

Ez a szoros összetartás a fotókról is meglátszik, a színésznő önfeledten játszik gyerekeivel a tengerparton, aminek most különösen fontos üzenete van.

angelina jolie
Fotó: Annie Leibovitz / Vogue

Angelina Jolie és Brad Pitt hosszú idő után újra együtt forgattak közös filmet. A tengernél című alkotást Angelina Jolie neve fémjelzi, nem csak a főszereplők listáján, ő maga írta és rendezte is a filmet, melyben Brad Pitt-tel házastársakat alakítanak.

angelina jolie
Fotó: Annie Leibovitz / Vogue

A szereplők rossz kapcsolatát elnézve nehéz elválasztani a filmet Angelina Jolie és Brad Pitt valódi házasságától, pedig a színésznő a Vogue-nak megjegyezte: " Braddel megvannak a problémáink, de ha a legkevésbé is hasonlítanának a karakterek gondjai a mieinkre, akkor nem tudtuk volna megcsinálni a filmet. Művészekként azt akartuk, hogy kerítsen a komfortzónánkon kívülre, pusztán színészek legyünk. Nem a legbiztonságosabb ötlet, de az élet rövid".

Ha már a rövid élet szóba jött, Angelina Jolie dupla masztektómiájáról és a menopauzáról is beszélt a divatmagazinnak: "Nehéz műtétek. A petefészek eltávolítás könnyű, de a hormonváltozások érdekesek (…) Jól érzem magam nőként. Tudom, hogy mások is. Családom mindkét női tagja a 40-es éveikben már elkezdett haldokolni. Most 40 vagyok. Alig várom, hogy 50 legyek és tudjam, hogy túléltem".

angelina jolie
Fotó: Annie Leibovitz / Vogue

Annie Leibovitz további fotóit, melyeket a Vogue novemberi számába készített, itt nézheted meg.

Ez is érdekelhet

Ezek a Bika jegyűek kristályai

Ezek a Bika jegyűek kristályai

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk