Annyira cuki Daniel Radcliffe Harry Potteres próbafelvétele

2015.december.4.

A téli időszakban nincs is jobb annál, mint bebújni a jó meleg takaró alá egy nagy bögre kakaóval és megnézni a Harry Potter-filmeket. Mi most belefutottunk Daniel Radcliffe első Harry Potteres próbafelvételeibe, és hát, ennél cukibb dolgot ma már aligha fogsz látni.

A mindössze 12 éves Daniel Radcliffe "próbál pár ráolvasást, és neki mind működik". Egy Hagridot alakító személlyel beszélget sárkánytojásokról, majd élete egyik legkomolyabb monológját kell hirtelen előadnia. Arról a jelenetről van szó, amikor Arthur Weasley-vel beszélgetnek Sirius Blackről. Ron apukája arra kéri Harryt, hogy ne menjen Black után, a fiú pedig elmeséli, milyen érzés neki dementorokkal találkozni, hogy milyen borzalmas emlékeket hoznak ki belőle a halott édesanyjáról, amiért nem más, mint Black a hibás. Huh!

Meg kell hagyni, a kis Dan már akkor is nagyon tehetséges volt, és az évek múlásával csak egyre jobb lett. Ahogy biztosan már veled is előfordult, ha gyerekkori videókat, fotókat láttál magadról, Daniel is teljesen kiborult saját magától. Pedig igazán nem értjük a problémát, hiszen ez a felvétel, és az a pillanat, amikor először felpróbálja a kerek szemüveget, felér bármivel! "Ebben a korban utálod a fejed, és bármit is teszel vele, visszataszítónak érzed" – mondta a színész. Már bocs, Dan, de semmi visszataszító nincs A kiválasztott fejében!

Kattints ide és nézd meg a videót, annyira cuki, ahogy ott nevetgél a kis Daniel Radcliffe:

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói