Ashley Graham zseniálisan vágott vissza Hugh Grant udvariatlanságára

Ashley Graham már a vörös szőnyegen is ikonikus talpraesettséggel kezelte Hugh Grant udvariatlanságát, de amikor utólag megkérdezték a véleményét az esetről, ha lehet még zseniálisabban reagált.

Imádjuk Ashley Graham reakcióját Hugh Grant udvariatlanságára
Imádjuk Ashley Graham reakcióját Hugh Grant udvariatlanságára
Fotó: Gettyimages.com

Hazai idő szerint vasárnap éjszaka kezdődött a 2023-as Oscar-díjátadó gála vörös szőnyeges bevonulása, amelynek Ashley Graham mellett Vanessa Hudgens és Lilly Singh voltak a műsorvezetői. A három házigazda sorra meginterjúvolta az Egyesült Államok legrangosabb filmes eseményére érkező sztárokat, azonban Hugh Grantnek feltűnően semmi kedve nem volt normális választ adni Ashley Graham kérdéseire.

Senkinek nem kötelező interjút adnia, így Hugh Grant is dönthetett volna úgy, hogy nincs kedve a számára banálisnak tűnő témákat megvitatni – helyette azonban arrogáns módon kínos helyzetbe hozta Ashley Grahamet, akinek épp az a dolga, hogy ezekről a témákról beszélgessen az érkezőkkel.

A miniinterjú során teljesen korrekt kérdések hangzottak el, amelyeket egy tapasztalt híresség már megszokhatott volna egy ilyen volumenű eseményen: hogy mit szeret legjobban az Oscar-gálában, hogy kinek a sikerére számít, vagy hogy éppen milyen öltönyt visel. Hugh Grant hideg válaszaiban a Hiúság Vásárához hasonlította a gálát, pont ezért egészen érdekes, hogy ennek ellenére is megjelent.

Kokainmedve, szamár és Hugh Grant - elszabadult a 2023-as Oscar mémgyár

A kedvesség a fegyvere

Ashley Graham elmondása szerint fantasztikusan érezte magát a műsorvezetői szerepben és ahogy láthattuk, egyáltalán nem hagyta, hogy a brit színésszel való félresikerült beszélgetés a kedvét szegje. Amikor később a TMZ arról kérdezte, hogy megsértődött-e a történteken, frappánsan csak ennyit válaszolt: „Tudod mit, anyukám azt mondta, hogy a kedvesség legyen a fegyverem, szóval tessék.

Tudj meg többet az idei Oscar-gáláról:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói