Az amerikai GLAMOUR választott

2014.november.6.

Idén is kihirdette a GLAMOUR, hogy kik 2014-ben a legerősebb, legokosabb és legbefolyásosabb nők.

lupita nyongo
Fotó: GLAMOUR

A decemberi szám címlapján Lupita Nyong'o szerepel, aki természetesen felkerült a rangos listára is. De a csodálatos színésznő mellett helyet kapott még Natalia Vodianova modell és Sarah Burton, az Alexander McQueen kreatív igazgatója is.

A gyönyörűséges orosz modell, Natalia Vodianova a The Voice for Children, azaz A gyerekek hangja kitüntetésben részesült, mellyel alapítványának kitartó munkáját ismerik el. A Naked Heart Foundation adományokat gyűjt autista gyerekek segítésére. A jótékony kezdeményezést Natalia Vodianova jó barátja, Stella McCartney is támogatja, aki nagyra tartja a modell munkáját, szerinte a modell "munkája szívből jön, és példaértékű az elhivatottsága".

natalia vodianova
Fotó: GLAMOUR

Sarah Burton, aki nem mellesleg Kate Middleton esküvői ruháját tervezte, a The Visionary (A látnok) címet kapta. Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője ekképpen jellemezte az angol dizájnert: "Annyira alázatos. Sikerének nagy része ennek a melegségnek tulajdonítható".

sarah burton
Fotó: Rexfeatures

Természetesen mi is szorgosan gyűjtjük a Women of the Year listáitokat. Kövessétek figyelemmel a Facebook oldalunkat, mert minden nap újabb kategóriával jelentkezünk, ahova várjuk jelöléseiteket.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói