Az első kép North Westről!

2013.augusztus.24.

Két hónapon át sakkban tartott egy világot Kim Kardashian és Kanye West, miután az év második (ha nem első) legjobban várt kisbabája a világra jött. Nem voltak hajlandóak semmilyen fotót megosztani a kis csöppségről - ez idáig. Folyamatosan röppentek fel a találgatások, hogy hol, hogyan és mikor mutatják meg a kislányt a nagyvilágnak.

Az első kép North Westről!
Fotó: Twitter@krisjenner

Stílusos módon nem többmilliós összegért adták ki North West első képeit, mondjuk, a People magazinnak, hanem a "családban maradt" a kis Nori leleplezése. Kanye West kislánya nagymamájának, a híres Kris Jennernek a talk show-jában mutatta meg először a baba képét, melyet rövidesen a műsor hivatalos Twitter oldalán is megosztottak.

Természetesen, Kim Kardashian sztármamája hosszasan el is beszélgetett a Grammy-díjas rapperrel. A 36 éves sztár mesélt édesanyja elvesztéséről, az apaság gyönyöreiről és a valóságshow sztárral való szerelméről.

"Teljesen magam alatt voltam. Az életemet kockára tettem. Semmim sem volt, amiért éltem volna. Most két különleges ember van, akiért élek, egy egész család, akikért élek, egy egész világ, amiért élek".

Noriról a következőket mondta: "Idő kell ahhoz, hogy megértsük a változás hatalmasságát. Egy teljesen új embert hoztam létre. Apaként csak a védelemre tudok gondolni. Ez az első számú célom – megvédeni a lányomat. Ez ösztönös", de azt is bevallotta, hogy "szégyenkezik, amikor nem tud egy gyerekülést beállítani".

Kim Kardashianről is nagyon szépen beszélt: "Kim a boldogságom. És életem új boldogságát hozta a világra". Azt is elmesélte, milyen volt az első találkozásuk évekkel ezelőtt: "Teljesen elvarázsolt. Ő volt álmaim nője. Szerelmes voltam belé mielőtt még beszéltünk volna".

Reméljük, hosszú és boldog életet élnek együtt.

Ez is érdekelhet

Alvás előtti meditáció - Működik?

Alvás előtti meditáció - Működik?

G-Food

Terítéken az egészséges, gombás finomságok

Terítéken az egészséges, gombás finomságok

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy csókol a legjobban

Ez a 3 csillagjegy csókol a legjobban