Íme az évtized legemlékezetesebb sztáresküvői

2021.április.30.

A sztárok házasodási és válási rátája kifejezetten magas. De azért minden időszakban vannak olyanok, melyeket egyszerűen nem lehet elfelejteni.

Íme az évtized legemlékezetesebb sztáresküvői
Fotó: Gettyimages.com

Nézzük melyek voltak az évtized legemlékezetesebb sztáresküvői:

Justin Bieber és Hailey Baldwin esküvője körül rengeteg pletyka keringett, mivel amennyire csak lehetett, titkolták az eseményt. Végül 2019. szeptember 13-án mondták ki a boldogító igent. Majd az esküvőn készült fotók valósággal elárasztották a közösségi médiát.

Nick Jonas és Priyanka Chopra már az esküvő előtti héten hagyományos szertartásokkon vettek részt. Esküvőjük pedig több mint egy hétig tartott. A menyasszony a nagy napján lélegzetelállító volt az egyedi tervezésű, több millió kővel borított Ralph Lauren ruhájában, amit egy 22 méteres lenyűgöző fátyol követett. A hindu szertartásra természetesen újabb lélegzetelállító ruhába öltözött a menyasszony, és úgy szintén a vőlegény is.

Chiara Ferragni és Fedez 2018. szeptember elsején keltek egybe. Chiara nem előkelőség, nem híresség, de kétség kívül az egyik legbefolyásosabb név a közösségi médiában. Így aztán nem csoda, hogy három Dior ruhát váltogatott a nagy napon. Az esküvő rendkívül pazar volt, a csodálatos, festői helyszín, a privát repülőgép, amivel mindenkit Szicíliába elrepítettek, a hihetetlen dekor, a vacsora és asztalok díszítése, majd az azt követő vidámpark még Kim Kardashian és Kanye West fényűző versailles-i esküvőjét is maga mögé utasította.

Harry herceg és Meghan Markle esküvője az évtized szenzációja volt, ez nem kérdés. 2018. május 19-én keltek egybe, ekkor pedig még nem lehetett tudni, hogy milyen lavinát indít el a frigy. Azóta Harry és Meghan függetlenedtek a királyi családtól és Kanadába költöztek.

Fotó: Getty Images

George Clooney és Amal Alamuddin 2014. szeptember 27-én házasodtak össze, de sokan egészen a nagy napig nem hitték el, hogy az örök agglegény, Clooney beadja a derekát. Sokáig kellett várni erre, de úgy tűnik jól döntött, hiszen azóta két gyermekük is született, és mai napig izzik körülöttük a levegő.

Kim Kardashian és Kanye West 2014. május 24-én kötötték össze az életüket, és senki nem lepődött meg, milyen fényűző esküvőt csaptak.

Chrissy Teigen és John Legend 2013. szeptember 14-ei esküvőjét már majdnem el is felejtettük, pedig hetedhét országra szóló lakodalmat hoztak össze a Comói-tónál.

Bár szerintünk Meghan Markle és Harry herceg esküvője volt az évtized szenzációja, mivel Harry egy elvált amerikai nőt vett feleségül, így az egész világ rájuk volt kíváncsi. Egy másik szempont miatt Vilmos herceg és Kate Middletonesküvője volt a nagyobb durranás. Hogy miért? Nagyon egyszerű a válasz. 2011. április 29-én Anglia jövendőbeli királyának és királynőjének esküvőjét láthattuk!

Ez is érdekelhet

Hogyan működik a Karma?

Hogyan működik a Karma?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább