Az őszinte lány a Hazug csajok társaságából: Shay Mitchell

2014.szeptember.18.

A lányt, akinek több, mint 3 millió követője van Instagramon és a Pretty Little Liars című sorozatban ismerhettük meg Emily Fields-ként, nem más, mint Shay Mitchell. A 27 éves színésznő modellként kezdte karrierjét, majd egyedül Los Angelesbe költözött, ahol végre valóra válthatta nagy álmát, hogy színésznő lehessen.

Az őszinte lány a Hazug csajok társaságából: Shay Mitchell
Fotó: Rexfeatures

Szülelett: 1987, Mississauga, Ontario, Kanada

Család
Shay apai ágon ír, édesanyja fülöp-szigeteki, emellett pedig spanyol felmenőkkel is rendelkezik. Shannon Ashley Mitchell néven született Kanadában, és már kis korában eldöntötte, hogy előadóművész lesz. Öt éves korától táncórákra járt, tíz évesen pedig részt vett egy nemzetközi modellügynökség castingján, ahol nagy sikert aratott szépségével.

Karrier
A kanadai lány 17 évesen hagyta maga mögött a szülőföldjét és Thaiföldre költözött, hogy elkezdje modellkarrierjét. Nem beszélte a nyelvet, nem tudta, hogy hová is megy igazán. Elmondása szerint, Thaiföld számára egy hatalmas kihívás volt, de nem adta fel, egymás után vette az akadályokat, és ez sok szempontból segítette őt felnőni. Később Barcelonában és Hong Kongban is modellkedett, majd visszatért Kanadába, hogy színművészetet tanuljon. Eleinte egy tini dráma sorozatban kapott szerepet, majd nemzetközi reklámokhoz is felkérték. 2009-ben Los Angelesbe költözött egyedül, ekkor jött el számára a nagy áttörés, megkapta Emily Fields szerepét a Pretty Little Liars című sorozatban. A könyvek alapján készült sorozat négy lányról szól, akik egy névtelen feladótól fenyegető üzeneteket kapnak azzal, hogy minden titkukra fény derít. A sorozat annak ellenére, hogy vegyes kritikákat kapott, mégis sikeres lett 2 millió nézővel a premierjén, és immáron az ötödik szezon forog Amerikában.

Divat
A színésznőt elég ritkán lehet látni lapos talpú cipőben, imádja a magas sarkúkat. Éjjel-nappal ezeket hordja, csak edzésnél hajlandó megszabadulni tőlük. Szereti megmutatni a lábait, így gyakran láthatjuk szoknyában, de semmiképpen sem venne fel egyszerre egy miniszoknyát és egy crop-topot, hiszen egyszerre elég csak egy dolgot megmutatni magunkból. Imádja Sophia Loren stílusát, amely elmondása szerint klasszikusan nőies és ízlésesen szexi.

Amiért szeretjük
A sorozat által elért sikerei mellett, ugyanolyan szerény lány, mint volt. Őszinteségével és szépségével elkápráztat mindenkit. Mindent megtesz az álmaiért, és nem vár el segítséget senkitől, hogy elérje mindezt. A fiatal lányok méltó példaképe.

Érdekesség
Amikor középiskolába járt, tanácsadó szeretett volna lenni, aki gyerekekkel foglalkozik. Arra szerette volna motiválni őket, hogy a lehető legjobban éljék az életüket, hisz mindannyian csak egyszer élünk ebben a testben. Shay szerepelt Sean Paul "Hold My Hand" című videoklipjében is.

Kattints ide és nézd végig Shay Mitchell vörös szőnyeges stílusának evolúcióját:

Az őszinte lány a Hazug csajok társaságából: Shay Mitchell Tudd meg, ki is áll az Emily Fields szerep mögött.

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most