Az új Disney-sorozat üdvöskéje nagyon belevaló csaj!

2016.április.27.

A színésznőként, műsorvezetőként és énekesnőként is tevékenykedő 21 éves Naomi Sequeirát távoli szülőföldjén, Ausztráliában fedezte fel az ottani Disney Csatorna: azonnal lenyűgözte őket a lány másokra is átragadó, vibráló energiája, így rábízták egy helyi show házigazdai feladatait. A két műsorvezető, Naomi és Harry annyira népszerűvé váltak, hogy egy főműsoridőben látható rövidfim-sorozatot (Hanging With Adam and Naomi) is forgattak velük. Naomi 2014-ben szerepet kapott a Rake című népszerű ausztrál televíziós sorozatban is, melyben egy fiatal, okos fordítót alakított.

Született: 1994. december 29.

Karrier
Több alkalommal jelölték a presztízsértékű ausztrál televíziós ASTRA díjra: 2013-ban és 2015-ben a műsorvezető-társával együtt érte a megtiszteltetés, 2014-ben viszont már egyedül jelölték, és ebben az évben majdnem ő lett a kedvenc női televíziós személyiség. A televíziós munkákon kívül a portugál, fülöp-szigeteki és kínai/spanyol felmenőkkel is rendelkező egzotikus szépség már az énektudását is megcsillogtatta: 2013-ban jelent meg az első kislemeze, az Edge of the Sun Ausztráliában és Új-Zélandon. 2016-ban pedig új dallal jelentkezett, ez a Blank Paper.

Nem semmi teljesítmény ez egy karrierje elején járó fiatal lánytól. A kenguruk földjén elért sikerek után most lehetőséget kapott, hogy az egész világ szívébe belopja magát a Disney Csatorna új sorozatában: egy amerikai tini lányt, Tara Crossley-t alakít az Evermoor titkai című új rejtélyes-kalandos sorozatban.

Evermoor
Tara kíváncsi és bátor lány, viszont néha túlságosan is elszalad a fantáziája, és szeszélyesen, ösztönből cselekszik. Imád írni, és néha kicsit fiúsnak tűnhet. Természetes szépség, de emellett bájosan bolondos, és kevésbé jellemző rá a kecsesség. Közeli kapcsolatban áll az anyukájával, és hozzá van szokva, hogy szülei már nincsenek együtt, így nem nagyon látja az apukáját. A sorozat úgy kezdődik, hogy a lánynak el kell hagynia a szülőföldjét, hogy egy mocsarak által határolt szép, de elszigetelt és rejtélyes közép-angliai kisvárosba költözzön a családjával, ahol új mostohatestvérek és hátborzongató titkok várnak rá – sőt, végül lehet, hogy a szerelem is rátalál.

Már követheted sorozatot a Disney Channelen.

Divat
Divat terén a klasszikus, kifinomult ízléssel bíró nők a példaképei, például Emma Watson, Natalie Portman vagy Emma Stone. Naomi nem divatőrült: ha nem dolgozik, akkor szeret farmert vagy melegítőnadrágot hordani egyszerű sportcipővel vagy strandpapuccsak. Jelszava a kényelem. A vörös szőnyeges eseményekre azért természetesen kicsípi magát.

A kedvenc szerelése a sorozatban egy Lara Croft stílusát idéző outfit.

Ez is érdekelhet

Esküvőszervezés a járvány idején? Windflower Weddings esküvőszervező vállalkozás megálmodóival beszélgettünk

Esküvőszervezés a járvány idején? Windflower Weddings esküvőszervező vállalkozás megálmodóival beszélgettünk

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján