Beckhamék karácsonya, plusz North West, Jennifer Aniston, Kate Hudson és Selena Gomez

2015.december.26.

Biztosan neked is elárasztották a Facebook és Instagram faladat a barátaid karácsonyfás szelfijei, ajándékcsomagolós videói. Akkor képzeld el, milyen lenne, ha csak A-listás ismerőseid lennének a közösségi oldalakon. Valahogy így nézne ki.

taylor swift
Fotó: Instagram

Összegyűjtöttük a hírességek karácsonyi üdvözleteit, hogy te is bekukkanthass az életükbe és megtudd, nekik milyen ünnepi szokásaik vannak. A kis North West például azzal töltötte a karácsony reggelt, hogy nagynénjét, Khloé Kardashiant festegette. Azelőtt pedig az egész csapat összegyűlt Kris Jenner karácsonyi partiján.

Mutatunk még karácsonyi üdvözletet Fergie és Josh Duhamel, Kate Hudson és Matt Bellamy (igen, bizony), de Victoria Beckham és David Beckham háza tájáról is. Nem hiányzik a listáról Selena Gomez, ahogy Justin Bieber sem, de Taylor Swift, Justin Timberlake és James Franco karácsonyozását is meglesheted. Ha kíváncsi vagy Jennifer Aniston és Justin Theroux hol töltötték az ünnepeket, akkor azt is megmutatjuk. Sőt, még egy extra karácsonyi dalt is megosztunk veled Miley Cyrus jóvoltából.

Hallgasd meg:

Ne maradj le semmiről, kattints a galériára:

Beckhamék karácsonya, plusz North West, Jennifer Aniston, Kate Hudson és Selena Gomez Így ünnepeltek a sztárok.

Ez is érdekelhet

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít