Beyoncé még sosem volt ennyire szexi!

2014.április.9.

Beyoncé az Out magazin címlapján szerepel, és ez a szám nem is akármilyen, hiszen a nagybetűs Erőről szól, aminek tökéletes hírnöke az elképesztően szexi énekesnő.

beyonce
Fotó: Santiago&Mauricio/Out

A magazinhoz készült interjúban Beyoncé többek között beszél új albumáról, a nőiességről és a szexről: "Hihetetlen erő van a birtoklásban, és a nőknek birtokolniuk kell a szexualitásukat". Majd bölcsen így folytatta: "Még mindig kétféleképpen látják az emberek a szexualitást. A férfiak szabadok, a nők pedig nem. Ez őrültség. Azok az ősrégi alárendeltségről és törékenységről szóló leckék áldozatokká tettek minket. A nők sokkal többek ennél. Lehetsz üzletasszony, anya, művész, feminista, bármi, és ugyanakkor szexi is. Nem zárják ki egymást" – nyilatkozta a csodás sztár.

Az Out magazin számára természetesen készült ugyanebben az önbizalomtól és erőtől sugárzó szellemben egy hihetetlenül forró fotósorozat is, melyről eszünkbe jutott egy korábbi, ugyancsak roppant szexi editoriál a Flaunt magazinból. A fekete-fehér képeken Beyoncé megmutatja 2 milliódolláros alakját, cicijeit takargatja, miközben Marilyn Monroe-s platinaszőke hajjal pózol Santiago és Mauricio fotóspáros kamerája előtt.

Nézd meg Beyoncé lenyűgöző fotóit:

beyonce
beyonce
beyonce

Ez is érdekelhet

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói