Borbély Alexandra nagyon édes dolgokat árult el kislányairól

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Még csak pár hónaposak, de a kis Elza és Franciska már most az ország kedvence. Borbély Alexandra ismét bepillantást engedett szépséges ikerbabái életébe. Instagram oldalán egy kérdezz-felelek keretében válaszolta meg a leggyakoribb kérdéseket.

Borbély Alexandra rengeteg kulisszatitkot osztott meg arról, hogy milyen ikerbabákkal az élet
Borbély Alexandra rengeteg kulisszatitkot osztott meg arról, hogy milyen ikerbabákkal az élet
Fotó: Gisela Schober/Getty Images

Borbély Alexandra és Nagy Ervin az egyik kedvenc párosunk, akiknek mindennapjairól mindig kiderül egy-egy olyan kedves részlet, ami bearanyozza a napunkat. Ez most sincs másképp, ugyanis Borbély Alexandra közösségi oldalán mesélt bővebben gyönyörű ikerbabáiról és családi életükről - a rajongók legnagyobb örömére!

Az anyaság számára a szeretet legmagasabb szintje

Borbély Alexandra soha nem gondolta volna, hogy ennyire lehet szeretni valakit - jobban mondva valakiket
Fotó: Borbély Alexandra/Instagram

Az Instagram egyik legkedveltebb funkciója a kérdezz-felelek, amikor a rajongók sztori formájában tehetik fel az őket leginkább foglalkoztató kérdéseket. Az egyik anyuka például azt kérdezte a színésznőtől, hogy alszanak a babák, ugyanis 5 hónapos fiaival kész tortúra az esti altatás. Alexandra szerencsés, ugyanis válaszából kiderült, hogy az ikerbabák egy hónapja 7-8 órát is alszanak éjszakánként. Egy másik felhasználó arra volt kíváncsi, hogy a színésznő így képzelte-e el az anyaságot: „Az anyaság számomra a legmagasabb szintje a szeretetnek, soha nem tudtam volna elképzelni ennyit.” - mondta, majd egy másik kérdés kapcsán a lányok nevéről is megosztott egy titkot: „Az üknagymama volt Franciska, anyukám pedig Elizabet, abból jön az Elza.”

Eljön majd a nap, amikor láthatjuk majd a kicsik arcát

Borbély Alexandra és Nagy Ervin egy nap megmutatják majd a kislányaikat
Fotó: Borbély Alexandra/Instagram

Borbély Alexandra határon túli magyar és Szlovákiában született, ezért egy követő kérdésére válaszolva elmondta, hogy a lányokat később megtanítja majd a szlovák nyelvre. A sokakat leginkább érdeklő kérdést is megválaszolta: a lányok arca egyelőre egyik fotón sem látható, de később meg fogja mutatni őket. Mivel most minden idejét az anyaságnak szenteli, ezért igen kevés szabadideje van, amivel kapcsolatban egy másik rajongó érdeklődött, hogy szoptatás mellett hogyan tud időnként „ellógni otthonról”, mire a színésznő így felelt: „Úgy, hogy 3 óránként szoptatok.”. Egyébként most arra is fény derült, hogy nem egyedül kell megbirkóznia minden feladattal: „Van egy csodás dadusunk.” A kórházban töltött időről pedig ekképpen vallott: „Szerencsés vagyok. Habár korábban jöttek a lányok, elfogadtam, hogy így kellett lennie, örülök, hogy ők döntöttek, mikor jönnek. Az pedig, hogy a kórházban kellett maradni még egy hónapig, valójában segített. A csecsemős nővérek megtanítottak mindenre, amitől otthon lehet, hogy kétségbe estem volna.”

Hamarosan visszatér a színészethez

Alig várjuk, hogy újra lássuk Borbély Alexandrát a színpadon és a filmvásznon
Fotó: Borbély Alexandra/Instagram

Az egyik fiatal rajongó pedig aziránt érdeklődött, hogy a színésznőnek van-e bármilyen tanácsa azoknak a fiataloknak, akik a Színház- és Filmművészeti Egyetem felvételijére készülnek. Erre Alexandra azt a választ adta, hogy: „A legnehezebb dolog az az 5-10 perc, amikor meg kell mutatni magadból valami olyat, ami hatással van rájuk. Most azt mondanám, élvezd!” A színészet világában maradva arról is szó esett, hogy a művésznő munkája során Jancsó Piroska, az első magyar sorozatgyilkos karakterével tudott a legnehezebben azonosulni. A várva várt Mellékhatás 2. évadáról is ejtett néhány szót: már nem kell sokat várnunk a premierre, sőt, a színésznő még ebben az évben visszatér a színpadra. Nem mellesleg remekül érzi magát a bőrében; elkezdett sportolni, és még egy bakancslistás álom megvalósításába is belefogott. Több rajongó kifejezte, hogy hatalmas inspirációt jelent számukra és példaképükként tekintenek rá - ha valaki, hát mi meg tudjuk érteni őket!

Ez történt mostanság a sztárvilágban:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A tanítás egy párbeszéd, interaktív folyamat - beszélgetés Pizarro-Iványi Júlia iskolaigazgatóval

glamour plusz ikon A tanítás egy párbeszéd, interaktív folyamat - beszélgetés Pizarro-Iványi Júlia iskolaigazgatóval

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)