Fotón, amint Nagy Ervin és Borbély Alexandra újabb mérföldkőhöz érkezett

Milyen érzés három hónapnyi babázás után visszakapni az életed néhány órára? Felszabadító, örömteli, ugyanakkor furcsa is, és ha valaki, hát erről Borbély Alexandra és Nagy Ervin mesélhetne. Várj - meg is tették!

Borbély Alexandra és Nagy Ervin a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon
Borbély Alexandra és Nagy Ervin a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon
Fotó: Getty Images/Pascal Le Segretain

Borbély Alexandra és Nagy Ervin az a páros, akik kellően tudatosak ahhoz, hogy ne osszanak meg akármit a közösségi médiában, viszont elég nyitottak ahhoz, hogy ne zárják el az inspiráció csapot a követőik elől. Most például egy álomszép, páros fotójukból az derült ki, hogy elérkezett az életükben az idő, amikor végre párként, több órára is kiszakadhatnak kicsit némi lazítás és feltöltődés erejéig, picit belevetve magukat a régi szép időkbe.

„Kaptunk egy kis kimenőt a csajoktól tegnap. Nagyon rég voltam olyan helyen, ahová ki kell öltözni, sminkelni, magassarkút venni, nagyon vártam! Aztán soha nem akartam még ilyen gyorsan otthon lenni” – fogalmazott posztjában, amit egy fekete-fehér, összebújós, romantikus fotóval kísért.

A pár egyébként a Forbes magazin magyar kiadásának eseményére kapott meghívást, Borbély Alexandra pedig a készülődés pillanatairól is megosztott néhány képet 24 óra alatt eltűnő Story-jában. Nyilván felvetődik a kérdés, hogy míg a sztárpáros lazított, ki szórakoztatta a babákat: a színésznő fotói között ugyancsak szerepel egy, melyen Tenki Réka és Trokán Nóra karjaiban pihennek a babák egy „Elloptuk a Nagy lányokat” vicces felirat kíséretében, így valószínűleg ők biztosították a dupla felügyeletet.

Fotó: Instagram: Trokán Nóra

A pár baráti társasága egyébként kifejezetten nagy és erős, Eke Angéla, Borbély Alexandra egyik legkedvesebb barátnője például rendszeresen oszt meg édes, közös pillanatokat a kicsikről.

„Egy fél ikrecske. Hogy lehet az, hogy ezeket a kis testecskéket már lassan 3 hónapja, ha magunkra tesszük, átkerülünk egy másik dimenzióba? Köszi a mai békét Elza” – fogalmazott színésznő, aki egyébként a pár 2021-es esküvőjén Borbély Alexandra koszorúslánya is volt.

Mérföldkő mérföldkő hátán

És akkor – hogy igazán szépen induljon a hétvége – fussunk egy kört a babák szimbolikus mérföldkövei körül, mert hiába még csak alig három hónaposak, már most egy sor nagyon fontos dolgot elmondhatnak. A picik, Nagy Elza és Nagy Franciska tavaly év végén, október 12-én látták meg a napvilágot, és mivel a tervezett időpont előtt érkeztek, néhány hetet még a kórházban erősödtek édesanyjukkal. Novemberben térhettek haza, amit Nagy Ervin egy csodás hármas fotóval ünnepelt az Instagramon – ez volt az első fotó, ahol a piciket is láthattuk (az arcukat kivéve, a pár ugyanis példamutatóan felelősségteljesen gondolkodik a gyerekek közösségi médiában való reprezentációjáról). Sőt: még az első babakocsis sétájukról is készült egy kis képes beszámoló - ha lemaradtál róla, itt bepótolhatod.

Sztárbabákból nincs hiány:

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói