Borbély Alexandra ikerbabái komoly mérföldkőhöz értek

Minden ember életében megvannak azok a bizonyos fontos elsők, és természetesen a néhány hónapos babák sem kivételek. Borbély Alexandra például volt olyan kedves, és megmutatta ikerlányai első babakocsis sétáját.

Borbély Alexandra a 2018-as Oscar-gálán
Borbély Alexandra a 2018-as Oscar-gálán
Fotó: Getty Images/Kevork Djansezian / Stringer

Mintha tegnap robbant volna a hír, hogy megszülettek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, Nagy Franciska és Nagy Elza, most pedig már túl is vannak életük első babakocsis kiruccanásán. Amit édesanyjuk, Borbély Alexandra színésznő természetesen meg is örökített (nagyon diszkréten, ezúttal is figyelve a babák reprezentációjára).

„Mondtam a gyerekeknek, hogy ma elmegyünk életük első babakocsis sétájára, és kértem őket, hogy jól figyeljenek, mert a végén majd kikérem a véleményüket! Esett az eső, és sötétedett, nekem volt egy enyhe lelkiismeret-furdalásom, hogy pont ebben a ronda időben levegőztetem a lányokat. Elmentünk az adventi vásárba, találkoztunk kedves emberekkel, aztán otthon ki akartam kérdezni őket, hogy hogyan érezték magukat, de nem akartak kiszállni.” – zárta sorait viccesen a színésznő, aki két fotót is mellékelt a túráról, az egyiken még férje, Nagy Ervin is látható.

A babák egyébként a tervezett decemberi dátum előtt érkeztek, egészen pontosan október 12-én, így néhány hetet még a kórházban erősödtek anyukájukkal, mielőtt hazatérhettek. A fontos mérföldkőről megható posztban emlékeztek meg szüleik: ez volt az első alkalom, amikor Nagy Ervin fotót mutatott a picikről, míg a színésznő egy fekete-fehér képpel búcsúzott a kórházban töltött időszaktól, és mondott köszönetet az ott dolgozó nővéreknek és orvosoknak.

Nagy Ervin ikerbabáival pózol új fotóján, és kizárt, hogy ma látunk édesebbet ennél!

Azóta folyamatosan érkeznek a bájosabbnál-bájosabb babafotók, jobban mondva részletek a picikről, anélkül, hogy a babák arcát is megmutatnák, ezzel is erősítve azt a törekvést, hogy vállaljunk a jelenleginél jóval nagyobb felelősséget a gyermekek reprezentációjáért az online térben. A páros egyébként 2017-ben jött össze az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről forgatásán, 2021-ben házasodtak össze, egy évvel később pedig boldogan jelentették be a hírt, hogy hamarosan ikerbabákkal bővül a családjuk.

Kávé mellé friss és ropogós hírek:

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói