Margot Robbie anyukájáról először azt hittük, hogy a nővére

Tökéletes gének ide, fantasztikus smink és frizura oda, egy dolog biztos: semmi nem segít olyan szépen öregedni, mint a harmóniára törekvő és boldog, teljes élet. És ha valaki, akkor erről Margot Robbie anyukája adhatna leckéket!

Láttad már Margot Robbie édesanyját? Pont olyan gyönyörű, mint a lánya
Láttad már Margot Robbie édesanyját? Pont olyan gyönyörű, mint a lánya
Fotó: Gareth Cattermole - MTV/Getty Images/Glamour

Évek kellettek hozzá, de Margot Robbie bebizonyította, hogy nem csak gyönyörű, de tehetséges, okos, és generációja egyik legjobb színésznője. Nem csoda, hogy a legnagyobb hollywoodi színészeket felsorakoztató filmekben kap szerepet, és kerül rendre Oscar-közelbe. Jövő nyáron kerül moziba a Greta Gerwig rendezte Barbie, míg az év egyik legnagyobb dobása, a Babylon már elérhető a mozikban.

Már a film premiere is olyan volt a vörös szőnyegen, mint valami vizuális orgazmus, hála a különleges kreációkba öltözött színésznőknek: a premieren tűnt fel Margot Robbie édesanyja is, aki első látásra pont olyan, mintha a színésznő néhány évvel idősebb nővére lenne. Holott a gyönyörű Sarie Kessler valójában 65 éves, tehát valójában 33 év van köztük, amiből évtizedeket tagadhatna le.

Margot Robbie és édesanyja, Sarie Kessler a Babylon premierjén
Fotó: Getty Images/Albert L. Ortega /Profimedia

Kessler egyébként nem a szórakoztatóiparban dolgozik, hanem gyógytornász, aki egyedülálló édesanyaként nevelte fel lányát, és annak három (!!!) testvérét, miután férje, Doug Robbie elhagyta őket. Édesanyjával való kapcsolata annyira erős, hogy a színésznő egy 2019-es interjúban elárulta, élete első fizetését édesanyjának adta, hogy ezzel is törlessze azt a sok adósságot, amit tinédzserként halmozott fel. „Teljesen eladósodtam a 12. osztály végére...” – idézte fel viccesen Margot Robbie.

Margot Robbie szexi bőrszerkója a Mátrixban is megállná a helyét

Csak látszólag veszi ennyire lazán az akadályokat

Új filmje, a Babylon kapcsán mesélt róla, mekkora erőfeszítést követelt tőle néhány jelenet színészként. „Ez volt életem legnehezebb filmje. Mikor megcsináltam a hányós jelenetet, beleadtam apait, anyait. Mindent. Damian odasétált hozzám, és azt mondta, hogy »Jó volt, nagyon jó. De ennél sokkal több kell.« Akkor azt gondoltam, hogy úristen, nem biztos, hogy ennél több van bennem. Nelly karaktere annyira kimerítő, hogy a férjem el sem akarta hinni, hogy mennyire küzdök vele. Kétségtelenül a hányós (meg a kígyós) jelenet volt a legnagyobb kihívás. Amikor olvasod a forgatókönyvet, akkor úgy vagy vele, hogy oké, megoldjuk, nem gond. Aztán amikor közeleg a jelenet forgatási napja, akkor elkezdesz kicsit parázni, hogy hogyan is kellene ezt megcsinálni, aztán a forgatás előtti éjszakán már aludni sem bírsz, csak stresszelsz egész éjjel, végül bumm, megcsináljuk. Szerintem elég jó lett, remélem élveztétek.”

Iktass be egy kis délutáni pihenőt:

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói