Lebukás: mégis mit keresett Vilmos herceg az exe esküvőjén?

Nem nagy ügy, csak élete első igazán nagy szerelme és komoly barátnője esküvőjén volt ott Vilmos herceg, nem mellesleg Katalin hercegné nélkül. De mielőtt bármi rosszra gondolnál, jó, ha tudod: a királyi família annál jóval udvariasabb, mint hogy bárkit is ignoráljon, aki valaha számított.

Vilmos herceg jelen volt ex-barátnője esküvőjén
Vilmos herceg jelen volt ex-barátnője esküvőjén
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Az angol királyi család minden egyes tagja született diplomata: nem sértődnek meg, vagy ha meg is történik, a nyilvánosság előtt mindig igyekeznek tartani magukat. A régi jó kapcsolataikra pedig olyan szinten vigyáznak, hogy képesek olyat tenni, ami civil szemmel akár még morbidnak vagy meghökkentőnek is tűnhet - attól függően persze, ki hogy áll ahhoz, hogy elmenjen-e egy régi szerelme esküvőjére. Vilmos herceg úgy döntött, mi sem természetesebb annál, ha volt barátnőjével, Rose Farquharral együtt örül, és részt vesz annak George Gemmellel közös álomesküvőjén.

Újra együtt a csapat

Csillagszórók, vintage Land Rover, és egy csodás hétvége a régi barátokkal Cotswold Hills-ben. A People bennfentese szerint igazi varázslatos téli esküvő volt, ahol olyan vendégek gyűltek össze, mint Tom Inskip, Jamie Murray Wells, Guy Pelly, Mark Tomlinson, és most kapaszkodj, Ruper Finch is jelen volt, aki történetesen Katalin hercegné exe. Úgy tűnik, oda-vissza jól és nagyon lazán működik a dolog, miután Rose Farquhar maga is részt vett Katalin és Vilmos herceg 2011-es esküvőjén – utóbbi exével való kapcsolatát ártatlan románcként jellemezte Kati Nicholl 2010-es The Making of a Royal Romance című könyvében, a Daily Mail viszont úgy tudja, ő volt a herceg első igazán komoly kapcsolata.

Farquhar egyébként színészetet és éneklés-dalszerzést tanult a New York-i Lee Strasberg Színház- és Filmintézetben, 2016-ban pedig még a The Voice műsorában is feltűnt, igaz, mostanra főként üzletfejlesztéssel foglalkozik.

Rose Farquhar, Vilmos herceg exe még Meghan Markle és Harry herceg 2018-as esküvőjén is jelen volt
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A botrány ellenére tartják magukat

A királyi család kifejezetten nehéz időszakát éli, miután decemberben mutatták be két etapban Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmjét. Ráadásul az időzítésnél is igazi stratégák voltak: az első három rész Katalin hercegné és Vilmos herceg amerikai útja során került fel a streaming platformra, míg a befejező három epizód bemutatása egy napra esett a királyi család által szervezett karácsonyi hangversennyel.

A People szerint a család továbbra sem tervezi, hogy megnézze a dokumentumfilmet, ami nem csak azt mutatja be, hogyan ismerkedett meg a pár, milyen hatással volt rájuk a bulvármédia elképesztő figyelme és az ebből fakadó nyomás, de azt is, mi állt pontosan a királyi családból való kiválásuk hátterében. Ahogy arra is várni kell, hogy Harry herceg és Vilmos herceg ismét testvérekként funkcionáljanak. „Sok időbe telik, mire újra harmónia lesz a testvérek között. Nagyon haragszanak egymásra” – szögezte le a lapnak a bennfentes.

Szívesen olvasol a királyi családról?

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Vagy együtt változtok, vagy külön folytatjátok - március 25.

Napi horoszkóp: Vagy együtt változtok, vagy külön folytatjátok - március 25.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói