Szívmelengető, ahogy Katalin hercegné és Sarolta hercegnő összeöltözött

Katalin hercegné és a királyi család hivatalosan is készen áll az ünnepekre: az éves karácsonyi koncertre ráadásul mindannyian összeöltöztek.

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő már most olyanok, mint két tojás
Katalin hercegné és Sarolta hercegnő már most olyanok, mint két tojás
Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Idén másodjára került megrendezésre a Royal Carols: Together at Christmas névre keresztelt karácsonyi koncert Katalin hercegné jóvoltából, ahová a királyi család tagjai egytől-egyig ünnepi pompában érkeztek. A Royal Foundation által támogatott rendezvényen a néhai II. Erzsébet királynő előtt tisztelegtek.

Egységben az erő

A walesi hercegi család egy pillanatra sem hagyta, hogy a Harry és Meghan dokusorozata körül kialakult dráma a kedvüket szegje – források szerint még csak bele sem néztek –, egységet mutatva érkeztek a karácsonyi koncertre, ahová ráadásul mindannyian összeöltöztek, mi pedig nem győzünk elolvadni a látványtól.

Katalin hercegné egy lélegzetelállító bordó kabátruhát választott az eseményre hozzáillő táskával és magassarkúval, míg kislánya, a hétéves Sarolta hercegnő édesanyja kiköpött másaként érkezett, szintén bordó ruhácskában. Az ikonikus divatpillanatból a fiúk sem maradtak ki: a kilencéves György herceg tengerészkék összeállítása tökéletesen illett Vilmos hercegéhez, egyedül a nyakkendőjük színe különbözött.

Vilmos herceg, Sarolta hercegnő, György herceg és Katalin hercegné a "Royal Carols: Together at Christmas” karácsonyi koncerten
Fotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Dobj el mindent gyönyörködj: kijött Katalin hercegné és a gyerekek karácsonyi képeslapja

A londoni Westminster Abbey-ben megrendezett karácsonyi koncerten természetesen III. Károly király és Kamilla királyné is részt vettek, de a vendégek között volt Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő, valamint Katalin hercegné szülei, Carole és Michael Middleton és húga, Pippa Middleton, aki egyébként szintén a bordó megjelenés mellett döntött.

Még több divatpillanat Katalin hercegnétől:

Ez is érdekelhet

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói