Észreveszel valami furcsát Katalin hercegné új fotóin?

Egy újabb tiarás pillanatban láthattuk Katalin hercegnét, hála egy keddi diplomáciai találkozónak. Valami azonban változott, és ezt a valamit Katalin hercegné megjelenésében kell keresned: segítünk, nem a ruháján...

Katalin hercegné ismét tiarában tündökölt
Katalin hercegné ismét tiarában tündökölt
Fotó: Getty Images/Pool

Erzsébet királynő halála után új korszak kezdődött a királyi család életében, és ez kivétel nélkül minden egyes tagra komoly hatással volt. Károly hercegből egyik napról a másikra lett király (igaz, a hivatalos koronázási ceremóniára egészen jövő májusig várnunk kell), Cambridge hercegéből és hercegnéjéből, vagyis Vilmosból és Katalinból pedig walesi herceg és hercegné lett.

Az új feladatkörök olyan kevésbé markáns, de azért szemmel látható változással egészültek ki, mint például Katalin hercegné stílusának finom alakulása: a walesi hercegné egyre gyakrabban mutatkozik a domináns piros színben, és tiarát is egyre gyakrabban visel. Az egyik szemmel látható változás pont a legutóbbi diplomáciai eseményhez köthető, ahol ugyancsak tiarában jelent meg. Hagyunk néhány másodpercet, hogy alaposabban megnézd a róla készült képeket.

Katalin hercegné és a csodás Lótuszvirág tiara
Fotó: Getty Images/Pool
Egyre gyakrabban bizonyítja be Katalin hercegné, mennyire jól áll neki a piros és a bordó
Fotó: Getty Images/Pool

Észrevettél valami egészen szokatlant a hercegnén? Mármint azon túl, hogy két héten belül ez volt a második alkalom, amikor Katalin tiarát viselt. Ha a hajviseletére tippelsz, ott a pont. Katalin hercegné ugyanis életében először visel tiarát teljesen leengedett hajjal. Egészen pontosan a Lótuszvrigá tiarát, melyet 1923-ban kapott Erzsébet anyakirálynő még esküvői ajándékként (eredetileg nyakláncként!), de néhány hónappal később tiaraként született újjá.

Megtörtént, amire vártunk, Katalin hercegné újra tiarában ragyog!

Egy kis tiara-történelem

A walesi hercegné 2011-ben, Vilmos herceggel való esküvőjén viselt először tiarát, méghozzá Erzsébet királynő Cartier Halo darabját, laza hullámokkal, félig feltűzött tincsekkel. Legközelebb csak másfél évvel később érkezett el hasonló pillanat, akkor ugyancsak ebben a stílusban tündökölt benne. Két héttel ezelőtt a Dél-Afrika elnökének és feleségének tiszteletére rendezett banketten vette fel a Lover's Knot fejdíszt, más néven a szerető csomóját, ami Katalin személyes kedvence – és ha ez nem lenne elég, egykor Diana hercegnőé volt. (Persze ennél jóval idősebb, 1913-ban rendelte Mária királynő a brit Garrard ékszerháztól ezt az ezüstből és aranyból készült, gyémánttal és 19 függőgyönggyel díszített tiarát.)

Ha szívesen olvasol a királyi családról:

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói