Harry herceg és Meghan Markle karácsonyi képeslapja a legszebb, amit ma láthatsz

Harry herceg és Meghan Markle ünnepi fotója gyönyörűen tükrözi a pár egymás iránti, őszinte szerelmét. A Netflixen futó dokumentumfilm-sorozatban már többször is beszéltek arról, hogy még mindig odavannak egymásért, ami ezen a képen is visszaköszön.

Harry herceg és Meghan Markle között teljes az összhang
Harry herceg és Meghan Markle között teljes az összhang
Fotó: Profimedia

A pár a karácsonyi képeslaphoz friss fotót választott, amelyen most gyermekeik, Archie és Lili nélkül, kettesben láthatóak. Az ünnepi hangulatot árasztó képet látva elolvad a szívünk. Harry herceg és Meghan Markle fogják egymás kezét, amellyel bizonyítják: szerelmük megingathatatlan.

Egy család lett belőlük

Harry herceg és Meghan Markle idén kettesben szerepel a karácsonyi üdvözlőlapon
Fotó: ARCHEWELL FOUNDATION

A 2022-es ünnepi képeslapon szereplő fotó a közelmúltban készült, méghozzá a New Yorkban rendezett Robert F. Kennedy Ripple of Hope-díj gálán. „Örömteli ünnepeket kívánunk!” – áll a képeslapon. „A The Archewell Foundation, az Archewell Audio és az Archewell Productions csapatai nevében egészséget, békét és nagyon boldog új évet kíván családunk mindenkinek!" A jókívánságot aláírásukkal zárták.

Tavaly Meghan Markle és Harry herceg ünnepi képeslapjukon mutatták meg az első nyilvános fotót lányukról, Lilibet Dianáról, aki 2021 júniusában született. A gyönyörű képet esküvői fotósuk, Alexi Lubomirski készítette kaliforniai otthonukban. A kártya üzenete így szólt: „Idén, 2021-ben szeretettel köszöntjük lányunkat a világban. Archie által lettünk ,anyaés ,apa, és Lili varázsolt minket egy családdá".

Fontosak számukra a tradíciók

A hagyománnyá vált ünnepi képeslap minden évben megjelenik, mióta Harry herceg és Meghan Markle egymásra talált. 2018-ban az ifjú házasok először adták ki karácsonyi üdvözlőlapjukat párként, amelyen a Frogmore House-ban tartott királyi esküvői fogadáson készült kép szerepelt. 2020-ban egy illusztráció készült - az akkor még - három tagú családról és két kutyájukról, a képet pedig Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland készítette róluk Kanadában. Az idei képeslap egy nappal azután érkezett, hogy megjelent a pár dokumentumfilm-sorozatának, második etapja.

Értesülj a legfrissebb sztárhírekről:

Ez is érdekelhet

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói