Borbély Alexandra: „Nem tudom, hogy fogok kinézni öt év múlva”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A GLAMOUR BOOK 2023-as őszi-téli lapszámának címlapsztárja Borbély Alexandra. Az új Bookazine a mentális jóllét témakörét járja körbe, amelybe szintúgy beletartozik, hogy az ember miként éli meg az idő múlását, és mit tesz azért, hogy elégedett legyen az arccal, ami visszanéz rá a tükörből. Borbély Alexandra elárulta, mit gondol erről a kérdésről.

Borbély Alexandra őszintén vallott magánéletről, karrierről, anyaságról és szépségápolásról is
Borbély Alexandra őszintén vallott magánéletről, karrierről, anyaságról és szépségápolásról is
Fotó: Fotó: Glamour

Borbély Alexandra Elza és Franciska büszke édesanyja, így a legfontosabb szerepet a gyermeknevelés tölti be az életében, de friss videós interjúnkban azt is elárulta, hogy jövőre forgatni fog, amit már nagyon-nagyon vár. Mindemellett pedig azt is megtudhatjuk róla, mit szeret szabadidejében csinálni, mennyi időt tudnak Ervinnel együtt tölteni, illetve, hogy mit érzett kezdetben igazán nehéznek az anyaságban.

Kevés időt töltenek együtt, de az minőségi

A színésznő bevallotta: férjével, Nagy Ervinnel ritkán látják egymást, az együtt töltött pillanatokból viszont igyekeznek a legtöbbet kihozni. „Ervinnel keveset találkozunk, viszont nagyon intenzív és koncentrált az az egy-két óra napközben. Van olyan, hogy a dadusra és az anyósomra bízzuk a gyerekeket egy napra, és elmegyünk mondjuk egy szállodába. Tud ez egy nagyon rövid idő lenni, de mégis nagyon sűrű" - mondja.

180 fokos fordulatot vett az élete

Borbély Alexandra azt is megosztotta, hogy az anyaság nehézsége kezdetben az volt, hogy a mindennapos fellépések és forgatások után hirtelen teljesen lekorlátozódott a mozgástere. „Eljutni odáig, hogy felkelsz: nappali-konyha, meg ugye sétálni a gyerekekkel... Ez az elején tud egy olyat okozni, hogy ma nem csináltam semmit, haszontalan vagyok, viszont így, hogy látok valamit a jövőben, ami ahhoz kapcsolódik, ami az én foglalkozásom, megnyugtat" - teszi hozzá a videóban.

Borbély Alexandra őszintén mesélt róla, mi tartja őt egyben mentálisan

Borbély Alexandra őszintén mesélt róla, mi tartja őt egyben mentálisan

Új szerepre készül

A színésznő új kihívások elé néz a karrierjében, és már alig várja, hogy elkezdődjön ez az időszak: „Nyáron megkaptam egy szerepet egy külföldi filmben, és jövőre lesz a forgatás, amit nagyon várok. Nagyon-nagyon nehéz szerep és a felkészülési idő is nagyon hosszú lesz. Ha van valami a jövőben, egy munka, akkor nem érzem azt, hogy nem csinálok semmit" - jelenti ki, majd hozzáfűzi, hogy ettől függetlenül mindig bőven van feladat. A szépségápolás terén időhiány végett inkább igyekszik gyorsan letudni a napi rutint, hogy a maradék időt a férjével, gyermekeivel, önmagával tölthesse, így minden esetben a saját mentális jóléte és szerettei élveznek prioritást az életében.

A titok az időzítésben rejlik

„Mert az van, hogy jó, csak gyorsan mossak hajat, jó, csak gyorsan mossam le az arcom, jó, csak gyorsan rakjam fel a krémet. Ez nem érdekel, megyek inkább könyvet olvasni, vagy még hátha belenézhetek valami sorozatba, vagy beszélgetek gyorsan az Ervinnel, vagy jó lenne aludni. Talán az alvás a legjobb tipp, de azt sem csinálom. Amikor a gyerekek alszanak, akkor kéne aludnom, de akkor el kell pakolni, meg annyi mindent kell csinálni" - meséli. Azt azonban hangsúlyozza, hogy szerinte jó, ha az esti szépségápolási rutint nem az utolsó pillanatban végezzük el, amikor már hullafáradtak vagyunk, hanem lefekvés előtt egy órával. „Ha akkor bemegyek, sokkal precízebben végzem ezeket a műveleteket."

Fontos számára a rendszeresség

„Mondták már többen, hogy igazából kétszer kéne lemosni az arcot, mert a hajadat is kétszer mosod meg. Arra gondoltam, hogy hát ezt biztos, hogy nem. Szóval én nem tudom, hogy fogok kinézni 5 év múlva vagy 10 év múlva, és biztos sírok majd, hogy miért nem mostam le kétszer, de nekem ez nem megy, sajnálom" - vallja be, ugyanakkor azt kiemeli, hogy mennyire fontos szerepet játszik az életében a testmozgás és a rendszeresség.

„Igyekszem kétszer legalább elmenni pilates-re egy héten, a többi pedig a babakocsi tologatása." A fejlődésben edzője, Imi segíti, aki a színésznő szerint egy 10-es skálán 9-es, ha szigorúságról van szó. „Mondjuk 9, de azért nem mondok 10-et, mert egyébként ő nagyon-nagyon vibráló és kedves, és nehéz rá azt mondani, hogy kőkemény. De közben az, csak mégis az jut róla eszembe, hogy inkább ilyen napsugaras az Imi" - nyilatkozta a GLAMOUR-nak Borbély Alexandra, Európai Filmdíjas, Jászai Mari-díjas színésznő.

Glamour Book Banner Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp: A Nyilas kalamajkába keveredik, az Oroszlán ellenállhatatlan lesz - március 4  - március 10.

Heti horoszkóp: A Nyilas kalamajkába keveredik, az Oroszlán ellenállhatatlan lesz - március 4 - március 10.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)