Brad Pitt a ´70-es években is jó pasi lett volna

2015.november.2.

Már ötven felett jár, és ezért gyakran elgondolkodunk, hogy vajon ugyanazt jelenti-e, mint 10 évvel ezelőtt, amikor egészen biztosan a földkeregség legjobb pasijaként tartottuk számon.

Lehet, hogy Brad Pitt kultusza leáldozóban van? Szerintünk egyáltalán nem, egyrészt mert egy rakás olyan filmje van, amit bármikor meg tudunk nézni, és szerintünk kortól függetlenül lehet élvezni. Szerencsére a filmjeinek jelentős része kiállja az idők próbáját. Habár sokszor keltik hírét annak, hogy Angelina Jolie-val megromlott a kapcsolata, de ezeket rendre cáfolják, és bizony a két sztár szerelme valami olyasmi, ami inspirál minket még most is.

Mindez persze nem biztos, hogy elég lenne, ahhoz, hogy Brad Pitt ma is a férfisztárok élvonalába tartozzon. Az viszont már elég indoknak tűnik, hogy a sztár mindemellett még most is elképesztően jól néz ki. Talán ez fenntartja helyét az első számú férfiszínészek elitligájában.

Éppen 10 éve a Mr. és Mrs. Smith című film forgatása sorűn találtak egymásra Angelina Jolie-val, azóta nem szerepeltek együtt. Most azonban A tengernél című, Jolie által rendezett darabban újra együtt láthatjuk őket. A ´70-es években játszódó romantikus dráma a lapok kedvelt témájává tette a párost. Brad Pitt például a V magazin címlapsztárja lett, és a filmbeli szerepéhez igazodva a ´70-es évek stílusában öltöztették és fotózták. Szerintünk még most is szívdöglesztő!

brad pitt

Ez is érdekelhet

Elképesztő átváltozás: így néz ki a Trónok harca egykori Arya Starkja most

Elképesztő átváltozás: így néz ki a Trónok harca egykori Arya Starkja most

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!