Britney Spears teljesen kiakadt húgára, amiért engedély nélkül írt könyvet a magánéletükről

2022.február.4.

Britney Spears és húga, Jamie Lynn Spears viszonya az utóbbi években egyre csak romlott, az események pedig egyenesen odáig fajultak, hogy a Zoey 101 színésznője életrajzi botránykönyvet írt Things I Should Have Said címen, ami január 18-án meg is jelent. Bár Britney-nek most legkevésbé az hiányzik, hogy az emberek több figyelmet szenteljenek a kínos kötetnek, mégsem hagyta szó nélkül az egészet, és elmondta, hogy szerinte és több millió rajongó szerint is az írás csak azért született, hogy Jamie Lynn kizsákmányolással hasznot húzzon az ő életéből.

Britney Spears teljesen kiakadt húgára, amiért engedély nélkül írt könyvet a magánéletükről
Fotó: Getty Images

Britney és Jamie Lynn az Instagramon csatároznak egymással

A közösségi médiában jelenleg is éles csatározás megy a két testvér között. Annyi biztos, hogy meglehetősen más szemszögből látják a dolgokat. Míg Jamie Lynn botránykönyvet írt és felszólította húgát, hogy hívja fel és közvetlenül beszéljenek - amit állítása szerint az utóbbi években is számtalanszor megtett - addig Britney legutóbb az Instagramon osztott meg egy nyilvános posztot arról, hogy szerinte mennyire más neveltetésben volt része neki, és a 10 évvel fiatalabb húgának. Elmondta, hogy úgy érzi, nagyon nehéz dolga volt, mivel míg ő állandóan dolgozott és a gyermekkora nagy része elveszett, addig a húga megtehette, hogy otthon kedvére tévézzen és pihenjen.

Britney azt is hozzátette, hogy rettenetesen érezte magát a Justin Timberlake-kel való szakítása után, mert úgy érezte, náluk igazi családra lelt. Otthon pedig nem volt elég erős ahhoz, hogy kézben tartsa a dolgokat a szülei válása után, amitől borzasztóan megijedt. De nem egyszerű belegondolni abba sem, mit élhetett át az énekesnő, amikor 13 éven át megfosztották a polgári jogaitól és az alapvető szabadságától, míg életéről tavaly november 12-éig nagyrészt az édesapja döntött, akivel szintén rossz volt a kapcsolata. Éppen ezért sokan egyáltalán nem tartják helyénvalónak, hogy Jamie Lynn sérelmei tömkelegét tette közzé a nemrég megjelent könyvében, mikor szemmel láthatólag Britney sokkal keményebb megpróbáltatásokon ment keresztül.

Britney és Jamie Lynn
Fotó: Gettyimages.com

Korrektnek lehet nevezni Jamie Lynn botránykönyvét?

A memoár több mint 200-szor említi Britney-t, és sok olyan kellemetlen történetet oszt meg az énekesnőről, amelynek - ha egyáltalán meg is történtek vele -, nem volt a szemtanúja a húga. Jamie Lynn viszont úgy gondolja, hogy a könyv maximálisan róla, és nem Brintey-ről szól. „Nem tehetek róla, hogy én is Spears-nek születtem, és hogy néhány élményem a nővéremet is érinti” – írta. „Már tini korom óta keményen dolgozom, és annak ellenére építettem fel a karrierem, hogy valakinek a kishúga vagyok.” Hozzátette azt is, hogy nem akar drámát, csak az igazság leírásával szeretné gyógyítani a traumáit. Ennek ellenére sokan úgy látják, hogy Jamie Lynn könyve Britney szándékos lejáratása, ami miatt már most sok fenyegetést kapott.

Britney Spears férjhez megy! Nem is jöhetett volna jobbkor az örömhír

Valóban szereti a nővérét?

Jamie Lynn nemrég egy interjúban azt nyilatkozta, hogy ő és Britney nagyon közel álltak egymáshoz, és a testvérét a másik édesanyjának érezte, azonban Britney "temperamentuma az évek során megváltozott", és "paranoiás lett". Bár nem volt hajlandó megvitatni nővére jelenlegi mentális állapotát, a könyve kapcsán elmondta, hogy megengedte magának, hogy elmondja, mit érzett azokban a múltbéli pillanatokban, amelyekről ír, és csak az számít, hogy akkor milyen fájdalmai voltak. Hozzátette azt is, hogy ő is támogatta a döntést, hogy Britney már ne legyen gyámság alatt. Azt pedig, hogy abban az időszakban, amikor az egész gyámsági ügy elkezdődött, miért nem nyilatkozott, azt az első várandósságával indokolta, és később sem érezte úgy, hogy jobban értené a történteket.

Mit érez Britney?

Britney, miután kikerült a gyámság alól, egy Instagram-sztoriban az alábbi szöveget posztolta: „Mindenkit imádok, aki támogatott. De az, hogy nem beszélsz valamiről, amiről tudod az igazat, egyet jelent a hazugsággal” - ezzel konkrétan Christina Aguilerára célzott, akinek az ügynöke közbelépett, mielőtt nyilatkozott volna arról, hogy mit gondol Britney ügyéről a gyámsággal kapcsolatban, pedig korábban nyíltan kiállt mellett. Ez a jelenlegi állás szerint a húgára is igaz, aki a bajban nem állt ki Britney mellett, most azonban csak tovább nehezítette az életét.

Szerencsére azonban most is vannak olyan sztárok, akik mindazok után, ami történt nyilvánosan kiállnak Britney mellett. Lady Gaga például azt írta róla az Instagramján: „Úgy gondolom, hogy örökre inspiráló lesz a nők számára” - Britney pedig nagyon hálás is volt ezért, és így válaszolt: „Köszönöm, hogy őszintén szakítottál időt arra, hogy ezt a kedvességet elmondd. Megsirattál!!! Szeretlek!!!"

Mi csak remélni tudjuk, hogy a Britney és a testvére között dúló háború hamarosan csillapodni fog, de addig valószínűleg a Lady Gagáéhoz hasonló támogató szavak és tettek azok, amikre most Britney-nek a legjobban szüksége van.

Ez is érdekelhet

Jobb, ha sietsz, ezek a filmek ugyanis hamarosan kikerülnek a Netflix kínálatából

Jobb, ha sietsz, ezek a filmek ugyanis hamarosan kikerülnek a Netflix kínálatából

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő