Chrissy Teigen mellbimbója és Tom Brady titkos Trump-sapkája a legnagyobb pillanatok között

2017.február.6.

Az idei Super Bowlt joggal tekinthetjük minden idők legnagyobb meccsének, nemcsak a sorsfordító és teljesen váratlan New England Patriots győzelem miatt, hanem Lady Gaga szenzációs félidős fellépése, illetve a nézők sorában ülő sztárok miatt is.

Chrissy Teigen mellbimbója és Tom Brady titkos Trump-sapkája a legnagyobb pillanatok között
Fotó: Getty

Most összegyűjtöttük az 51. Super Bowl mérkőzés legemlékezetesebb pillanatait a lelátókból:

1. Igazi focistafeleségként Gisele Bündchen ott szurkolt a pálya szélén a Pats csapatkapitányának, hites férjének a gyerekeivel az oldalán. Amikor pedig a győztes Tom Brady könnyekkel a szemében felesége nyakába borult, a nézők egy emberként sóhajtottak fel a gyönyörűségtől.

Tom Brady Super Bowl, Gisele Bünchen
Tom Brady Super Bowl, Gisele Bünchen
Fotó: Getty

2.


3.
Mark Walhberg óriási Pats rajongóként a fiaival nem hagyta ki a meccset, azonban a harmadik negyedben, mikor még nagyon úgy tűnt, hogy az Atlanta vezetését már semmivel sem tudja behozni a Patriots, elhagyták a stadiont, így pedig lemaradt a Super Bowl történetének legnagyobb fordulatáról. Persze, később kiderült, hogy valójában nem a csalódottság miatt, hanem azért kellett elmenniük a meccsről, mert Wahlberg egyik fia rosszul lett, és hát a család az első.


4.
Lady Gaga fantasztikus show-val készült a félidőre , az Anyaszörny abszolút nem okozott csalódást, a szexi dresszeket pedig, melyek David Bowie-t idézték meg, természetesen nem más, mint Lady Gaga legnagyobb divatikonja, Donatella Versace tervezete számára.


5. A fellépését pedig stílusosan úgy fejezte be, hogy ledobta a mikrofonját, elkapott egy focilabdát és leugrott a színpadról.


6. Taylor Swift az utóbbi időben nagyon visszavonult a nyilvánosság elől, új számmal is csupán eggyel jelentkezett Zaynnel közösen, ami ugyebár
a href="http://www.glamouronline.hu/monitor/zayn-es-taylor-swift-kozos-klipje-a-legsotetebb-es-a-legszexibb-amit-valaha-lattal-22160"> a Sötét ötven árnyalatának a betétdala . A Super Bowl előtt azonban a néhány nagyon szerencsés rajongó és meghívott sztárvendég láthatta 2017-ben az első és egyetlen élő fellépését.


7. A szuper sikeres
Hamilton musical sztárjai Renée Elise Goldberry, Phillipa Soo és Jasmine Cephas Jones elképesztő előadással nyitották az 51. Super Bowl-t, az America the Beautiful dalszövegét is kissé megváltoztatták, hogy a Sisterhood (női testvériség) kifejezés is belekerüljön.


8. Enyhén szólva kellemetlen az a fotó, ami bejárta az internetet, melyen a Patriots csapatkapitánya és Gisele Bündchen férje, Tom Brady látható az öltözőjében a háttérben egy "Make America Great Again" sapkával…Ez is érdekelhet

Szemrángás: Mi lehet az oka?

Szemrángás: Mi lehet az oka?

Divat Shoppingtipp

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.