Csak semmi stressz! A GLAMOUR decemberi számával pofonegyszerű lesz a karácsony

2017.november.15.

Ennek az évnek is a végére értünk, 2017-nek immár annyi, de még mielőtt felkapjuk a csillogó cipellőnket és búcsút intünk az egyik legizgalmasabb esztendőnek az életünkből Szilveszterkor, még vár ránk egy meghitt, csodálatos karácsony. Ehhez nyújt segítséget a GLAMOUR decemberi száma!

A GLAMOUR ünnepi karácsonyi kiadásának címlapján nem más szerepel, mint a fantasztikus, a gyönyörű, az elképesztő és az inspiráló Liv Tyler, aki az év végére egy teljesen új szerepben mutatkozott be: ő lett a Triumph fehérneműk Essence kollekciójának az arca. Erről személyesen is beszélgetett vele Nagy-György Borbála szerkesztő Sanghajban, ahol hivatalosan elindult a kampány, és megismerhettük a fehérneműmárka 2018-as tavaszi kollekcióját is. Az interjút ki ne hagyd!

A karácsony közeledte csak egy jelent, ajándék, ajándék, ajándék! Nem kell megbolondulnod, mindenre gondoltunk, és a Karácsonyi mellékletünkben 384 tippet gyűjtöttünk össze a családod minden tagjának. Ne hagyd ki a csodálatos adventi vásárokat sem, megmutatjuk az 5 legszebbet a magazinban, ahova idén érdemes lesz ellátogatnod.

Az ünnepi csillogáshoz elengedhetetlenek a gyönyörű ékszerek, a legkáprázatosabbakat megtalálod a magazinban az Ékszermellékletünkben, lapozd és emeld ki a szépséged az ünnepek alatt a legpazarabb kiegészítőkkel.

Lapozd a GLAMOUR decemberi lapszámát és mellékletét, és élvezd az ünnepet! Semmi stressz! Csak feltöltődés!

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói