Diana hercegné 20 éven át rajongott ezért az egy ételért, minden egyes nap evett belőle
Diana hercegné egykori magánszakácsa elárulta, annak idején mit is készített a palotában reggelire. Kiderült, hogy Károly király volt feleségének volt egy nagy kedvence és minden napot ugyanazzal a fogással indította.
Ezeket láttad már?
A zabkása lehetett Diana hercegné karcsú alakjának titka: kiderült ugyanis, hogy a néhai hercegné minden egyes napot ezzel az egészséges fogással indított. Erről egykori séfje, Darren McGrady vallott.
Nagy kedvence volt a zabkása
Diana hercegné nemcsak az öltözködés terén előzte meg a divatot, de az egészséges étkezés terén is, állítja korábbi séfje, a Kensington-palotában szolgáló Darren McGrady. Kiderült, hogy a hercegné minden egyes napját ugyanazzal a fogással indította.
McGrady 1982 és 1997 között dolgozott a brit királyi családnak, először Erzsébet királynő és Fülöp herceg szolgálatában a Buckingham-palotában, majd 1993-tól Diana hercegné magánszakácsává vált a Kensington-palotában, ahol Vilmos hercegnek és Harry hercegnek is főzött.
„Amikor Diana hercegné séfje lettem, az élete visszatért a régi kerékvágásba. Számtalan jótékonysági szervezet támogatója volt, hetente háromszor edzett az edzőteremben és élete legjobb formájában volt." - idézi szavait a People magazin.
13 csodás fotó Diana hercegnéről, ami azt bizonyítja, milyen fantasztikus édesanya volt
Darren McGrady elárulta, Diana hercegné nagy kedvence az éjszakára beáztatott zabkása volt. Ez az egészséges fogás 2012 körül kezdett világszerte népszerűvé válni, de már a hercegné is szívesen fogyasztotta.
Svájcban hallott róla először
„Egy svájci egészségügyi klinikán járt korábban, ott kóstolta meg ezt a fogást. Akkoriban még bircher mueslinek hívták, és egy svájci táplálkozási szakértő találta ki. Diana hercegné nagyon finomnak találta, azt pedig különösen fontosnak tartotta, hogy minden összetevője egészséges."
És hogy mi is a pontos recept? Csak áztassuk be este a zabpelyhet frissen facsart narancslébe, tegyük hűtőbe éjszakára, reggel pedig keverjünk hozzá görög joghurtot, nyers mézet és citromlevet. A séf ezt követően még tett rá reszelt almát és adott hozzá áfonyát és diót. „Be kell valljam, ez tényleg annyira finom, hogy két adagot készítettem belőle, hogy én is tudjak belőle enni" - mondta nevetve.