Már egy hónapos Dukai Regina kislánya - Nézd meg a cuki babafotót!

Tavaly december elején adott életet Dukai Regina műsorvezető, modell, vállalkozónő kislányának, Oliviának. Azóta a legnagyobb boldogságban és örömben élik a mindennapokat, Regi csodaszép kislánya bearanyozza a család minden percét.

  Dukai Regina a 2021-es GLAMOUR magazin július-augusztusi címlaplánya
Dukai Regina 2021-ben volt a GLAMOUR magazin július-augusztusi számának címlaplánya
Fotó: Zsólyomi Norbert

Mi is beszámoltunk az örömhírről, december 5-én megszületett Dukai Regina kislánya, a pici egy csodaszép, különleges nevet kapott a szüleitől. Olivia érkezése óta lett teljes a műsorvezető, modell és vállalkozónő élete. Bár a magánéletét, és most már a babáját is gondosan védi a nyilvánosságtól, az elmúlt egy hónapban rajongói és követői nagy örömére megosztott néhány meghitt, és elképesztően cuki fotót a közös életükről.

Regina valósággal szárnyal, tagadni sem tudja felhőtlen boldogságát. Január ötödikén Instagram oldalán egy nagyon édes "Egy hónapos vagyok" feliratú táblával, egy Instagram-sztoriban tudatta követőivel, hogy repül az idő. A rendkívül édes fotót csak a szemfüles követők láthatták, mivel ez a formátum csak 24 óráig volt látható a közösségi felületen. Reméljük, hamarosan még több cukiságot láthatunk, addig is nézd meg ezt az édes bejegyzését. Csodás, felhőtlen perceket és nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!

Kerülj képbe a sztárokkal és a legfrissebb történésekkel:

Ez is érdekelhet

Ha bízol magadban, megállíthatatlan leszel - na de mi van akkor, ha nulla az önbizalmad?

Ha bízol magadban, megállíthatatlan leszel - na de mi van akkor, ha nulla az önbizalmad?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói