Borbély Alexandra tündéri fotókat osztott meg kisbabáiról

Egyszerűen nem tudunk betelni velük: Borbély Alexandra és Nagy Ervin szerelme olyan, akár egy tündérmese, ikerbabáiktól pedig minden egyes alkalommal elolvadunk. A kis család életét érdemes követni, hiszen életszagú és pont ettől annyira inspiráló.

Borbély Alexandra immáron nemcsak színésznőként, hanem édesanyaként is ki tud teljesedni
Borbély Alexandra immáron nemcsak színésznőként, hanem édesanyaként is ki tud teljesedni
Fotó: Getty Images /picture alliance

Borbély Alexandra új fotót osztott meg imádnivaló ikerlányairól, ezúttal azonban nem csak egy szelfi született a trióról, hanem Csuja Imre lánya, Csuja Fanni is megmutatta tündéri kisbabáját. A két színésznő egy előtte-utána fotót osztott meg terhességükről, majd pedig már gyermekeikkel a karjaikban. A közös képhez mindössze ennyit írtak: „Különbség kereső játék indul!"

Együtt élhették meg a várandósság örömeit

A két barátnő már 17 éve részesei egymás életének, és megélhették minden barátnő álmát: együtt lehettek várandósak. A születést is egy időre „sikerült időzíteniük”, ugyanis mindketten 2022 őszén hozták világra gyermekeiket. Borbély Alexandra korábban esett teherbe, mint Fanni, viszont mivel babái, Franciska és Elza a vártnál korábban érkeztek, így pont egy évszakra esett a két barátnő nagy pillanata.

Borbély Alexandrának ez volt az első terhessége, de Csuja Fanni már negyedik gyermekének adott életet. Bizonyára sok tanáccsal tudja ellátni a frissen édesanyává vált barátnőjét. Fanni és férje, Telekes Péter három kisfiú (Marci, Matyi és a legkisebb, Zsiga) és egy kislány (Anna) boldog szülei.

A film nem csak a sikert, hanem a szerelmet is elhozta az életükbe

Borbély Alexandra és Nagy Ervin a Testről és lélekről című film forgatásán szerettek egymásba. Az alkotás lenyűgöző sikereket ért el: elnyerte a Berlinálé Arany Medve-díját és bekerült a legjobb idegen nyelvű Oscar-díjra jelölt filmek közé. A pár 2021-ben mondta ki a boldogító igent, babáik pedig 2022 őszén jöttek a világra. Ervinnek az előző kapcsolatából is született egy gyermeke; ő a 12 éves Lola. „Én azt mondtam az elejétől, ha a Jóisten téged meg akar tréfálni, Ervin, akkor lányaid lesznek, még kettő” – mesélte korábban Borbély Alexandra a RTL Reggeli című műsorában.

Nagy Ervin családi fotója már most megnyerte 2023-at

Alexandra pedig egyenesen kivirult az anyaságtól és mindig hatalmas örömmel és büszkeséggel osztja meg családi pillanatait. Arra viszont nagyon ügyel, hogy gyermekei arca ne látszódjon a képeken. Mi is teljesen odavagyunk értük, hiszen a képek ízlésesek, szívmelengetőek és nem utolsó sorban hihetetlenül cukik!

A legfrissebb sztárhírek egy forrón gőzölgő kávé mellé:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói