Egzotikus szépség egyenesen a híradós szobából: Olivia Munn

2014. december 4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Olivia Munn színésznő minden bizonnyal fénykorát éli. Itthon már 2008-ban bemutatkozott, ugyanis több Magyarországon is vetített filmben láthattuk. Aki azonban eddig mégsem ismerte volna a mandulavágású szemekkel hódító színésznő nevét, az az elmúlt években biztosan bepótolhatta a lemaradást, ugyanis Olivia a Híradósok című televíziós drámában kapott főszerepet, amely jelenleg is fut a világon szinte mindenhol.

olivia munn
Fotó: Rexfeatures

Született: 1980. július 3. Oklahoma City, Oklahoma, Amerikai Egyesült Államok

Család

Olivia második legkisebb gyerekként született egy hattagú családba. Édesanyja kínai, édesapja pedig kaukázusi. Olivia csupán két éves volt, mikor szülei elváltak. Nem sokkal később édesanyja újra házasodott. A színésznő mostohaapja az amerikai légierő szolgálatában állt, így a család sokat utazott, Olivia gyermekkorának nagy részét Japánban, töltötte. Amikor visszaköltöztek az Egyesült Államokba, Olivia Oklahomában elvégezte az egyetemet, ahol újságírást és dráma művészetet tanult, majd Los Angelesbe költözött, hogy valóra váltsa színészi álmait.

Karrier
Olívia nem sokat tétovázott a színészkedéssel, ugyanis már gyermekkorától kezdve több színházi darabban is szerepelt, emellett pedig modellkedett és olyan reklámfilmekben is megjelent, mint a Nike, a Pepsi, a Neutrogena vagy a Hewlett Packard. Tíz éve, 2004-ben sportközvetítőként láthattuk a televízió képernyőjén, bár a színésznő elmondása szerint nem érezte jól magát az élő adások során. 2005-ben feltűnt a Hullámok habjain című televíziós drámában, rá egy évre pedig saját műsort is vezetett. Időközben modell karrierje is fellendült. 2006-ban több magazinban is megjelentek képei, 2007-ben pedig elcsábította a Playboy is. A következő években több hazánkban is bemutatott filmben kapott szerepet, mint például a Szanatórium vagy a Kegyenc fegyenc Rob Schneider oldalán.

Televíziós pályafutása sem torpant meg, ismét felbukkant számos sorozatban, és a népszerűsége egyre csak nőtt. 2010 fordulópont volt az életében, ugyanis a Párterápia és a Vasember 2. filmekben bukkant fel, majd rá egy évre Sarah Jessica Parker oldalán játszott a Csak tudnám, hogy csinálja! című moziban.

Két évvel ezelőtt Olivia számára a Magic Mike című film hozta meg az igazi áttörést, ugyanis megkapta a produkció női főszerepét. Mindemellett, a tévénézők szívét is megnyerte New Girl sorozatban való felbukkanásával. Jelenleg pedig Sloan Sabbith szerepét tölti be a Híradósok című HBO sorozatban, valamint továbbra is műsort vezet. A színésznő egy korábbi interjúban elmondta, hogy egy hosszú utazásnak tartja a sorozatban való szereplést, melyet az Oklahomai Egyetem újságírói szakától és a szakmában végzett gyakornokságától tett meg. Hozzátette, hogy az újságíró ezek a tapasztalatok a legjobb felkészülést jelentették számára, mert így ahelyett, hogy csak megjátszott volna az újságírót, pontosan tudta, hogyan viselkedjen meggyőzően, hiszen első kézből tapasztalhatta meg ugyanis tanuló évei alatt, min megy keresztül egy újságíró. Így már nem is olyan meglepő, miért alakítja ilyen jól Olivia Sloan szerepét a sorozatban.

Érdekesség
Olivia Munn kedvenc sportja a szörfözés, melyet a Hullámok habjain című televíziós drámának forgatásán sajátított el 2005-ben. Azóta is a színésznő szenvedélye ez a sport. Egy igazi sportos szépségről beszélhetünk, a Maxim magazin a 100 legszexisebb híresség közé választotta négyszer is. A színésznő minden bizonnyal nyerő típus, ugyanis sikeres színésznői- és modellkarrierje mellett Kő, papír, olló világbajnok is egyben. Egy szóval, nem érdemes ujjat húzni Oliviával!

Divat

Olivia nem hibázik, ha divatról van szó! Mindig sikerül jó szettet összeállítania, és a vörös szőnyegen is kivétel nélkül minden alkalommal szuperül fest. Bundát azonban nem sokszor fogunk látni rajta, ugyanis nagy állatvédő, sőt többször le is dobta ruháit az állatkínzások ellen való tiltakozása kifejezéseként. 2010-ben azok ellen a cirkuszok ellen tüntetett, amelyek kegyetlenül bánnak az állatokkal, 2012-ben pedig a bundakészítés ellen szólalt fel.

Nézd meg Olivia Munn vörös szőnyeges pályafutását:

Amiért szeretjük
Olivia Munn-nak már számos munkája volt a szórakoztatóiparban, ehhez nem fér kétség. Ha körül kellene írni az amerikai színésznőt, valószínűleg nehézségekbe ütköznénk, sőt még az is lehet, hogy kudarcot vallanánk vele. Emiatt a leírhatatlansága miatt szeretjük ennyire! Mindig meglepi a közönséget, bármely formájáról is legyen szó a közszereplésnek. Láthattuk már mozivásznon, a televízió képernyőjén, magazinokban, reklámokban és szenvedélyes állatvédőként. Olivia elmondása szerint vannak emberek, akik pontosan tudják, hogy hova akarnak menni és mit szeretnének csinálni, a színésznő azonban nem tartozik közéjük, ő még bontogatja szárnyait. Az amerikai szépség 34 évesen máris rengeteg sikert és eredményt tudhat a háta mögött. Egy biztos, bármit is csinál minket már megnyert!

Egzotikus szépség egyenesen a híradós szobából: Olivia Munn A szépség színésznő a Híradósok sorozattal vált igazán népszerűvé.


Galéria

Bezárás
2021.02.08.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: Ez a szereplő a lelkitársad A Bridgerton család című sorozatból

Kvíz: Ez a szereplő a lelkitársad A Bridgerton család című sorozatból

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)