Elszorul a szíved, ha megtudod miért vágatott 20 centit Kate Middleton a hajából

2018.január.28.

Kate Middleton fáradhatatlanul járja az iskolákat, kórházakat, szociális intézményeket. Nyilván a királyi családban fontos és elvárt, hogy dolog a jótékonykodás, de ugyanakkor az is látszik, hogy a hercegné számára mindez nem pusztán kötelezettség, élvezettel, elhivatottan teszi. Minden programon nagyon lelkes, és nem elégszik meg azzal, hogy mosolyog a sorfalt álló kisgyerekeknek, hanem valóban igyekszik egy-egy látogatásán személyes kapcsolatot kialakítani azokkal, akiket támogat.

Kate Middleton
Fotó: Getty Images

Olvastad már? Kate Middleton titkos tehetsége is kiderült

Az előkelőség azonban nem csupán akkor segít, amikor látják, amikor fotósok kísérik, hanem akkor is megtalálja a módját, amikor éppen senki nem tud róla. Persze, ha egy ilyen személyiség valami fontosat és meghatót tesz, az sokáig nem marad titokban. Most például megtudhattuk, hogy Kate Middleton több, mint húsz centit vágatott a hajából, de nem azért, hogy a legfrissebb frizuratrendeknek megfeleljen, hanem tincseit aztán odaajándékozhassa a Little Princess Trust-nak, ami rákos betegséggel küzdő gyermekeket segít. A hercegné hajából paróka készül majd a kis betegeknek, akik a kezelések miatt kihullott a hajuk.

Nem csak akkor jótékonykodik, ha látják:

Kate Middleton
Fotó: Getty Images

Mint most az alapítványnak dolgozó fodrászcég egyik dolgozójának beszámolójából kiderült, Kate Middleton nem első alkalommal adományozta a tincseit nemes célokra, és ma már kifejezetten figyel rá, hogy akkor szánja rá magát nagyobb frizuramódosításra, ha kellően hosszú már a haja ahhoz, hogy fel lehessen használni parókakészítéshez. Nem ő az egyetlen híresség, aki támogatja ezt az ügyet, Harry Styles is nekik küldte el a levágott lófarkát, amikor két éve rövidre vágatta a haját.

Harry sem hiába vágatta le a haját:

Harry Styles
Fotó: Getty Images

Ez is érdekelhet

Sienna Miller a legstílusosabb sztár a teniszmeccseken

Sienna Miller a legstílusosabb sztár a teniszmeccseken

G-Életstílus

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

Monitor

John Malkovich Budapesten lép fel októberben

John Malkovich Budapesten lép fel októberben