Erre a színésznőre volt őrülten féltékeny Jennifer Aniston

2018. február 18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A közvéleményt hidegzuhanyként érte, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux hét év után immár hivatalosan is elváltak.

Jennifer Aniston és Justin Theroux
Fotó: Rexfeatures

Mindenki úgy tudta, hogy a páros két és fél éve örök hűséget fogadott egymásnak, de egyre inkább úgy tűnik, hogy hivatalosan a két színész sosem kötött házasságot. Eleve lehetett tudni, hogy Aniston és Theroux híres műsorvezető barátjuk, Jimmy Kimmel előtt mondta ki a boldogító igent. Amerikában az efféle ceremóniák lebonyolításához nem feltétlenül szükséges anyakönyvvezető, hiszen a házasságkötés lebonyolítását bárki elvégezheti, aki elvégez egy olyan tanfolyamot, ami erre feljogosítja. Könnyen lehet, hogy szimbolikus eseményt celebráló Kimmelnek hivatalosan ilyen okmánya nincs, így aztán az egybekelés valóban csak szimbolikus volt.

A válás, vagy ha úgy tetszik szakítás okairól az interneten máris rengeteg pletyka terjeng. Gyorsan áttekintettük, hogy mik tűnnek a legvalószínűbb magyarázatnak, és nem ezek között, egyáltalán nem szerepel Brad Pitt neve.

Láttad már? Megfagyott a levegő: Jennifer Aniston és Angelina Jolie találkoztak

Több forrás tudni véli, hogy a szakítás legfőbb oka az volt, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux életmódja merőben eltért. A színésznő nem tudott beilleszkedni párja New York-i barátai közé, márpedig Theroux-nak a nyugati parton kiterjedt kapcsolatai vannak a művészvilágban. Aniston ugyan eleinte próbálkozott azzal, hogy a művészekből, filmesekből álló baráti társasággal megtalálja a közös hangot, de a bennfentes források szerint ez nem igazán ment a színésznőnek. Jobb szerette volna, ha végre döntenek, és Los Angeles környékén végleg megtelepednek, de Theroux nem akarta feladni a kapcsolatait. Jennifer Aniston beilleszkedését nehezítette, hogy míg a barátja bármikor felpattanhatott a motorjára, és beülhetett egy bárba a haverjaival, a színésznő az ilyen kiruccanásokra nem kísérhette el, mert lesifotósok hada követte volna.

Olvastad már? Elképesztő, az interneten így várják, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt újra egy pár legyenek

Az eltérő életritmusuk a közeli ismerőseik szerint már korábban is több súrlódás oka volt a pár között, de igazi gondok tavaly januárban kezdődtek, amikor Theroux ellátogatott egy filmes partira, ahol jelen volt Naomi Watts is. Az eseményen több fotó is készült, amelyeken Watts és a színész ölelgetik egymást és meghitten beszélgetnek.

Jen is tudta, hogy nincs köztük semmi, de Naomi Watts barátsága túl sok volt neki:

Naomi Watts
Fotó: Getty Images
HIRDETÉS

A szőke színésznő fél évvel korábban szakított gyermekei apjával, Liev Schreiberrel, és Jennifer Aniston addig sem nézte jó szemmel, hogy a párja olyan közeli kapcsolatban van a színésznővel, de ezek a fotók fokozták csak igazán a féltékenységét. Theroux és Watts 2001, vagyis közös filmjük, a Mulholland Drive forgatása óta közeli barátok, ezt egyikük sem tagadta, de Jennifer Aniston, - akinek amúgy sem volt túl szimpatikus Naomi Watts -, az ölelkezős fotók után egyre kevésbé bízott a párjában. Theroux minden fórum igyekezett jelét adni, hogy számára Jen az első, de állítólag arra nem volt hajlandó, hogy lemondjon a barátaival töltött időről, és Aniston többszöri kérése ellenére sem volt hajlandó megszakítani a kapcsolatát Watts-szal.

Ezek a fotók nagyon felzaklatták Jennifer Anistont:

A közeli ismerősök szerint Jennifer Aniston is tudta, hogy a párja és a színésznő között a régi barátságon kívül nincs semmi, de egyszerűen sértésnek érezte, hogy a fotósok jelenlétében ilyen túlságosan bizalmasan viselkedtek. Az eltérő életritmusuk és ez az incidens elég volt ahhoz, hogy kapcsoltuk meginduljon a lejtőn. Theroux hajlandó volt ugyan áldozatot hozni Anistonért, de nem akkorát, amekkorát a színésznő szeretett volna.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A legjobb tulajdonságaidat ünnepli a magyar EvelinFink divatmárka

A legjobb tulajdonságaidat ünnepli a magyar EvelinFink divatmárka

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)