Éljen a királynő! – Az asztrológus összefoglalása II. Erzsébet 96. születésnapjának alkalmából

2022.április.23.

Papp Gréti asztrológus a királynő 96. születésnapja alkalmából újra áttanulmányozta a brit királynő születési képletét. Az április 21-én született II. Erzsébet királynő minden bizonnyal rendkívüli karakter: övé a történelem leghosszabb életű királysága, és furcsa belegondolni, hogy kezdetben nem is ő volt a legpápaibb trónörökös. A diagramját tekintve azonban egy született uralkodót fedezünk fel, aki állhatatosságot és megbízhatóságot sugároz – nem hiába, 1926. április 21-én született, a királynő egy Bika, Bak Aszcendenssel .

Erzsébet királynő 96. születésnapját ünnepelte a héten. Uralkodásának hossza már minden rekordot megdöntött
Erzsébet királynő 96. születésnapját ünnepelte a héten. Uralkodásának hossza már minden rekordot megdöntött
Fotó: Getty Images

Annak ellenére, hogy a Kos és a Bika közötti napon született, a Bika-Nap a csillagjegyét meghatározó bolygó. II. Erzsébet konkrét, pragmatikus és megbízható Bika, de mintha ez nem lenne elég, a Bak Aszcendens határozott, magabiztos, ambiciózus személyt jelez, aki tisztában van a feladataival. Emiatt Erzsébet királynőt a Szaturnusz uralja , az érettség és a felelősség bolygója – valójában vannak olyan tanúbizonyságaink, amelyek azt mondják, hogy fiatal korától kezdve mindig magabiztos modort és érettebb viselkedést tanúsított valódi koránál.

Az angol királynő a hagyományok követője, és ez a Bika-Bak kombináció a Szaturnusz uralmával párosulva csak megerősíti ezt. II. Erzsébet élete során mindig előtérbe helyezte a királyság koronája, a szerénység és az értékek iránti tiszteletet – és ebben a változástól való bizonyos idegenkedés is megmutatkozott. Érdekes, hogy a Szaturnusz az ég legmagasabb pontján volt a születés pillanatában: egyrészt ambícióit táplált, másrészt azt a tulajdonságot, amit a nyilvánosság előtt elismernek. Ha a Szaturnusz a kötelességek és az érettség bolygója, nem meglepő, hogy a királynőben szilárd, időnként merev hozzáállást találunk uralkodása idején. Soha nem láttuk megtörve, de az emberek ezért is imádják: biztonságérzetet közvetít, betartja az ígéreteit, és bízhatunk ítéletében. Ez az ő Szaturnusza működés közben. De a királynő kétszer ünnepli születésnapját, még egyszer júniusban is.

Sajnos azonban a Szaturnusz nem egy egyszerű bolygó, amellyel meg kell birkózni: amikor olyan erős a jelenléte a születési képletben, fontos kihívásokkal találjuk szemben magunkat az életünkben. eseményekkel, amelyek átalakítanak, de mindenekelőtt megerősítenek bennünket, de mindig áldozatot követelnek : mint például az, hogy 27 évesen a legfontosabb állami tisztségbe kell kerülni, feladni a fiatalságot. Még az Oroszlánban lévő Hold is (a királyságról beszélve) a Marssal szemközt képviseli azt a számos kihívást, amelyek arra kényszerítették a királynőt, hogy ellenálljon és képes legyen uralkodni magán még érzelmi stressz esetén is. Újra és újra megmutatta nekünk erejét és elszántságát, soha nem követte el kétszer ugyanazt a hibát.

Ne felejtsük el azonban, hogy ő és férje, Fülöp herceg volt az első, aki megújította a néppel való kommunikáció módját : a királyi családi esküvők élő televíziós közvetítésétől a mára már elkerülhetetlen karácsonyi beszédig a tévében, a királynő is bekapcsolódott, új eszközöket, dimenziót próbált ki. A technológiai újításokra való nyitottságot segíti a születési diagramjában a Mars (cselekvés, találékonyság) és a Jupiter (nyitottság, növekedés) együttállása a Vízöntőben, az innováció jegyében.

Születési diagramjából kitűnik, mennyire törődik a hírnévvel, mint a magánélettel: szinte az összes bolygó a képlet legalsó részében található, a privát és személyes zónában. A Buckingham-palotától talán most távol látjuk, a Windsori kastélyba vonul vissza.

De bármi is történik, Isten óvja a királynőt!

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő