Erzsébet királynő ezzel a hírességgel barátkozott össze titokban a halála előtt

Egy titokzatos barátság kezdett el kibontakozni nem sokkal Erzsébet királynő halála előtt, amelynek akár fényes jövője is lehetett volna.

Mutatjuk, melyik hírességgel barátkozott össze Erzsébet királynő nem sokkal a halála előtt | WPA Pool
Mutatjuk, melyik hírességgel barátkozott össze Erzsébet királynő nem sokkal a halála előtt | WPA Pool
Fotó: Gettyimages.com

Erzsébet királynő nem mással, mint a hatvanéves Tom Cruise-zal kezdett barátságot kötni, nem sokkal azelőtt, hogy szeptember 8-án, 96 éves korában elhunyt. A hollywoodi filmcsillag tavasszal tiszteletét tette a királynő 70 éves uralkodásának alkalmából megrendezett platina jubileumi ünnepségen, de az akkor már gyengélkedő uralkodóval ekkor még nem tudtak személyesen találkozni.

Egy barátság, amelyre nem számítottunk

A királynő tudatta, hogy nagyon csalódott volt, amiért nem találkozott Tommal a díszszemlén, ezért meghívták őt egy különleges túrára a windsori kastélyba, ahol mindent biztosítottak számára. Ezt követően együtt teáztak, csak ők ketten.” – árulta el a Sunday Times London forrása. A látogatás kimondottan sikeres volt, ráadásul Tom Cruise arra is lehetőséget kapott, hogy elsüssön egy ünnepi fegyvert.

Erzsébet királynő rendkívül örült a találkozásnak, vissza is hívta magához a színészt egy ebédre – ráadásul Tom Cruise még arra is engedélyt kapott, hogy helikopterrel szálljon le a birtokon. A következő összejövetel azonban a királynő időközben bekövetkezett halála miatt már nem tudott megvalósulni. A színész korábban egy interjúban nyilatkozott a királynő iránt érzett őszinte csodálatáról: „óriási a méltósága és csodálom az odaadását. Amit elért, az történelmi jelentőségű.

Lajos herceg: „Nagyi most már legalább dédnagyapával van”

II. Erzsébet királynő Anglia leghosszabb ideig regnáló uralkodója volt, életútja pedig maga a megelevenedő történelem, hiszen az egész világ megváltozott az uralkodása alatt. Bár sosem akart királynő lenni, egy szerelmi történetnek köszönhető, hogy csupán huszonöt évesen ő került a trónra. Fülöp herceg haláláig szeretettel és tisztelettel támogatta őt, az övék volt a monarchia legerősebb házassága. Ha szeretnél még többet megtudni Erzsébet királynőről, elevenítsd fel az életét feldolgozó filmes alkotásokat vagy olvass tovább, és tudd meg, mi volt az utolsó kívánsága!

Olvass még többet Erzsébet királynőről:

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói