Észrevetted, hogy ezek a színészek milyen sok filmben szerepeltek együtt?

2022.május.10.

Úgy tűnik tényleg jogosan szokták mondani, hogy kicsi ez a filmes szakma, hiszen ha jobban szemügyre vesszük a dolgokat, lehet az az érzésünk, hogy minden filmben ugyanazok a színészek váltakoznak.

Észrevetted, hogy ezek a színészek milyen sok filmben szerepeltek együtt?
Fotó: Gettyimages.com

Sőt, ha tovább megyünk vannak olyan színészpárosok, akik nem egy, nem kettő, néhányan 5-6 filmben is szerepeltek együtt! Ráférne egy kis vérpezsdítés a filmes szakmára? Az biztos, de ennek ellenére mi imádjuk ezeket a színészpárosokat!

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper három filmben szerepeltek együtt. Először a 2012-es "Napos oldal"-ban, amely Lawrence-nek elhozta az első Oscar-díját a legjobb színésznő kategóriában. Ezt követte még két alkalom: az "Amerikai botrány" -ban és a 2014-es "Serenában".

Johnny Depp és Helena Bonham Carter

Johnny Depp és Helena Bonham Carter hét filmben szerepelt együtt. Sok filmet, - amelyben Johnny és Helena szerepelt, - Tim Burton, Carter volt partnere és két gyermekének apja rendezte. Depp és Carter először Burton "A halott menyasszony" című animációs filmjében dolgoztak együtt. Ezután megjelentek közösen a 2005-ös "Charlie és a csokigyár", a 2007-es "Sweeney Todd: A Fleet Street démoni borbélya", a 2010-es "Alice Csodaországban", a 2012-es "Éjsötét árnyék" és a 2013-as "A magányos lovas" c. filmekben is.

Emma Stone és Ryan Gosling

Emma Stone és Ryan Gosling három filmben szerepeltek együtt. Először a 2011-es "Őrült, dilis, szerelem" című rom-com-ban, majd a 2013-as "Gengszterosztagban" is láthattuk őket együtt, 2016-ban pedig Stone és Gosling előrukkolt az Oscar-díjas musicaljével, a "La La Land"-del.

Drew Barrymore és Adam Sandler

Barrymore és Sandler három filmben dolgoztak együtt. Első az 1998-as "Nászok ásza" volt, majd hat évvel később az "Az 50 első randi" -ban találkoztak újra. Legutóbbi együttműködésük a "Kavarás" című családi vígjáték, amelynek bemutatója 2014-ben volt.

Rob Schneider és Adam Sandler

Úgy tűnt, hogy ők ketten nem sokalltak be egymástól, amikor 1990 és 1994 között az NBC "Saturday Night Live" -jában játszottak, hiszen Rob Schneider és Adam Sandler a 90-es évek vége óta körülbelül 18 (!) filmben szerepeltek együtt. Valószínű, hogy ha egyikük szerepel egy filmben, akkor a másiknak is helye benne, vagy legalább egy gyors cameóban megmutatkozik. Néhány film, amelyben a Schneider-Sandler párost láthattuk: 1999-es "Apafej", 2004-es "Az 50 első randi", 2010-es "Nagyfiúk" és 2015-ös "Nevetséges hatos".

Scarlett Johansson és Chris Evans

Scarlett Johansson és Chris Evans együtt játszottak a "Bosszúállók" franchise-ban (Johansson mint Fekete Özvegy, Evans pedig Amerika kapitány szerepében), valamint két másik filmben a 2000-es években. Az első a 2004-es tinédzser vígjáték volt, a "Halálbiztos vizsga", majd 2007-ben a "Egy bébiszitter naplója" című romantikus vígjáték.

George Clooney és Brad Pitt

George Clooney és Brad Pitt több filmben is szerepelt együtt, kezdve az "Ocean’s Eleven" franchise-jával. De együtt dolgoztak a 2002-es "Egy veszedelmes elme vallomásai", a 2008-as "Égető bizonyíték", a 2011-es "Jerry Weintraub - A legendás producer" és a 2012-es "A gonosz érintése" c. filmekben is.

Julia Roberts és George Clooney

Julia Roberts és George Clooney négy filmben szerepelt együtt. A "Ocean’s Eleven" két filmjében játszottak együtt, majd a 2001-es "Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi" és a 2004 "Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét" című filmben. Ezek után 2002-ben az "Egy veszedelmes elme vallomásai" c. filmben is láthattuk őket. Legutóbbi közös filmjük a 2016-os "Pénzes cápa" volt.

Robert De Niro és Al Pacino

Robert De Niro és Al Pacino négy filmben játszottak együtt. Először 1974-ben a "A Keresztapa II."-ben, majd ezt követően még három alkalommal, 1995-ben a "Szemtől szemben" és a 2008-as "A törvény gyilkosa" és a 2019-es maffiadrámában, az "Az ír" -ben is főszerepet játszottak.

Cikk: Szendrei Alexandra

Ez is érdekelhet

Sztármenyasszonyok, akik miniben mondták ki a boldogító igent

Sztármenyasszonyok, akik miniben mondták ki a boldogító igent

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!