Ez a srác Taylor Swift új pasija

2017.május.17.

A tavalyi nyáron Taylor Swift és Tom Hiddleston forrónak indult, és a nyilvánosság számára is jól dokumentálható szerelmi kalandja tartotta izgalomban a rajongókat és pletykalapokat.

Taylor Swift
Fotó: Getty Images

Azonban, ahogy szokták volt mondani, még a leveknek sem volt idejük lehullani a fáról, és a sztárpár útjai máris különváltak. Az egynyári kaland pedig úgy indult, ahogy a romantikus filmek végződni szoktak, volt már családi vizit, romantikus olasz vakáció. Miközben a páros szerelmi évődését hétről-hétre nyomon követhettük, már szinte a templomi harangokat véltük hallani, de aztán csupán három hónapig tartott a nagy szerelem.

Nagy volt a szerelem, de nem tartott sokáig Tom Hiddlestone-nal:

Tom Hiddlestone és Taylor Swift
Fotó: Northfoto

Taylor Swift azóta ritkán került az érdeklődés középpontjába. Az sötét ötven árnyalathoz készített dalát leszámítva csend van a 27 éves sztár körül, aminek állítólag a legfőbb oka, hogy három év elteltével új albummal fog előrukkolni a közeljövőben. Most azonban hirtelen megint a magánéletével foglalkozik mindenki, hiszen több lapra is biztosra veszi, hogy Taylor újra szerelmes, sőt már hónapok óta titokban jár is a fiatal angol színésszel, Joe Alwynnel. A 26 éves fiú tavaly robbant be a filmes világba Ang Lee háborús drámájának főszereplőjeként a Billy Lynn hosszú, félidei sétája című alkotás főszereplőjeként.

Taylor és Joe együtt?

Taylor Swift és Joe Alwyn
Fotó: Getty Images

A fiatalok kapcsolata azonban a bennfentes források szerint már régebbre nyúlik vissza. Sőt, a közeli ismerősök mindkét oldalról inkább cáfolják a feltételezést, ugyanakkor a szemfüles újságírók kiderítették, hogy az elmúlt fél év során Taylor Swift többször is Londonba utazott Alwynhez. És a fiú is tett látogatást Swiftnél New Yorkban, ebből arra következtettek, hogy talán a meghitt baráti teázgatásért nem szelték volna át az óceánt oda-vissza többször is fél év alatt.

Swift egyik ismerőse ugyan váltig állította, hogy Alwyn és Taylor csupán csak nagyon-nagyon közeli barátok, ugyanakkor talányosan hozzátette azt is:

„Taylor tanult az elmúlt időszakból, és a kapcsolatainak a kudarcaiból, ha lesz is komolyabb párkapcsolata a jövőben, biztosan sokkal jobban ügyel majd rá, hogy a nyilvánosságot ne engedje olyan közel a magánéletéhez”

Tehát járnak, mondhatják erre, akik szeretnek a sorok között olvasni.

Ez is érdekelhet

A 90-es évek egyik legnagyobb trendje, a karmos hajcsipeszek újra visszatértek!

A 90-es évek egyik legnagyobb trendje, a karmos hajcsipeszek újra visszatértek!

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk