Férfifaló! Halle Berry megint válik

2015.október.27.

Az Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő harmadik férjétől is elválik.

Boldog párként egy éve - hol van már a tavalyi hó?
Boldog párként egy éve - hol van már a tavalyi hó?
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Amikor Halle Berry és a szintén színész Olivier Martinez egybe keltek, akkor a baljós előjelek ellenére is úgy tűnt, hogy a két, párkapcsolati szempontból edzett sztár talán éppen azért értik majd meg egymást, mert sok tapasztalat van mögöttük. Az esküvőre már akkor került sor, amikor a színésznő második gyermekével volt várandós. Sajnos, azonban egy gyerek sem tud összetartó kapocs lenni, és erről a színésznő igazán sokat tudhat, hiszen nagyobbik gyermekének apjával, a topmodell Gabriel Aubryval is szakított, igaz vele nem állt az oltár elé.

A baljós előjeleket egyébiránt annak idején éppen a csalódott Aubry szolgáltatta, aki erőszaktól sem riadt vissza, hogy megakadályozza Martinez és Halle Berry akkor még bimbózó, de végül kérészéletűnek tűnő kapcsolatát. Két év házasság után most hivatalosan is bejelentette a színészpár, hogy útjaik különválnak. Közös közleményükben előálltak az ilyenkor kötelező körrel: múlhatatlan szeretettel gondolnak ezután is egymásra, és fiúknak a legjobb, és a legteljesebb család élményét kívánják biztosítani. Ezek szép szavak, és csak remélni lehet, hogy igazságtartalmuk is van.

Halle Berry második válása után kijelentette, hogy soha többé nem áll oltár elé. A 49 éves és még mindig gyönyörű színésznőnek talán felesleges is most a harmadik után fogadkoznia, mert elég elszántnak kell lennie annak a férfinak, aki ilyen előzmények után gyűrűt vesz neki.

Ez is érdekelhet

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább