15 évet kellett rá várni, de megérte: Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. újra együtt a vörös szőnyegen

A régi jó dolgok nem feltétlenül ragadnak a múltban, van, ami most is kitart. Mint például Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. szerelme, amiről, ha nem is hallunk sokat, elég lazán kiállta az idő próbáját. Mutatjuk a nagy visszatérésüket.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. visszatért, és édesebbek, mint valaha
Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. visszatért, és édesebbek, mint valaha
Fotó: Getty Images/ Getty Images

Bizonyos értelemben ez volt Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. nagy visszatérése, holott nem mentek nyugdíjba, nem vonultak vissza (na jó, utóbbi kicsit mégis), de még csak nem is szakítottak, sőt. 2022 bizonyos értelemben mindkét színész számára a visszatérést jelentette. A színésznő a Netflix bosszúfilmjében, a Do Revenge-ben tért vissza igazgatónőként, míg férjét, Freddie Prinze Jr-t a Christmas with You című karácsonyi limonádéban puncsban kaptuk vissza, ugyancsak a streaming platformnak köszönhetően.

Sarah Michelle Gellar új sorozatának január 19-ei vörös szőnyeges premierje mégis nagyon különlegesnek számít, és ha úgy vesszük, csupa nagybetűs visszatérésnek minősül, a páros ugyanis utoljára 15 évvel ezelőtt, még 2007-ben pózolt együtt a vörös szőnyegen egy musical londoni bemutatóján. Pedig ebben a Hollywoodi sztárpárok szinte már lekövethetetlen szerelmi térképén igenis üdítő lett volna a felbukkanásuk, valamint a tény, hogy az igazi szerelemnek nincs szavatossága, kezelhetjük fenntarthatóan a kapcsolatainkat, és nem kell rohanni a cseréért az első karcolás után. Plusz Sarah Michelle Gellart is NAGYON szívesen látnánk többet Oscar de la Rentában és csodás Amrapali London ékszerekben.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.a Wolf pack bemutatóján
Fotó: Getty Images/Jesse Grant / Stringer

Egy kis történelem

A pár egyébként 1997-ben ismerkedett meg a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című legendás horror forgatásán, de csak 2000-ben kezdtek el randevúzni, két évvel később össze is házasodtak, ma pedig egy gyönyörű tizenhárom éves kislány és egy tíz éves kisfiú boldog szülei. És hiába voltak ők akkoriban a krém, Freddie Prinze Jr. számára nem volt kérdés, hogy nem hajlandó bedaráltatni magát Hollywooddal. Amikor 13 évvel ezelőtt megszületett a lányom, abbahagytam a színészetet. Főállású édesapa akartam lenni. Egy főállású anya nevelt fel, soha nem volt apám, és tudom, milyen fontos mindkét szülő jelenléte, hogy mennyivel könnyebb lehet így az életed.

Sarah Michelle Gellar pedig üzletasszonyként próbálta ki magát: 2015-ben megalapította Foodstirs nevű startupját, két évvel később pedig szakácskönyvet írt. Tény, hogy nincsenek ott minden gálán és díjátadón, de köszönik, 20 év után is boldogok, távol a rivaldafénytől – és most gyönyörködjünk bennük kicsit.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. azon a bizonyos 2007-es bemutatón
Fotó: Getty Images/Jon Furniss
Sarah Michelle Gellar minden értelemben visszatért - ezüstrókájával együtt
Fotó: Getty Images/Jesse Grant / Stringer

Friss és ropogós sztárhírek:

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói