„Elsodort az élet minket egymástól” – Ezért nem tartja a kapcsolatot Gelencsér Tímea Hegyes Bercivel

Gelencsér Tímea az utóbbi időben visszavonultan él, egyetemre jár és keresi az újabb lehetőségeket. A Tv2 Exatlon Hungary első évadának második legjobb női versenyzője most a GLAMOUR Women of the Year díjátadóján mesélt magánéletéről.

Gelencsér Tímea igazi tavasztündérnek öltözött a GLAMOUR Women of the Year gálán
Gelencsér Tímea igazi tavasztündérnek öltözött, egy gyönyörű SUGARBIRD ruhát viselt a GLAMOUR Women of the Year gálán
Fotó: Sárközy Marianna/GLAMOUR

Gelencsér Tímea neve az ország számára a Miss World Hungary idején vált ismertté még 2016-ban, amikor megnyerte a szépségversenyt, majd bekerült az első húsz versenyző közé a Miss Wordben. Később a Tv2-n mutatta meg sportos oldalát az Exatlonban, aminek később két évadon keresztül a riportere is lett. Majd a Dancing with the Stars első évadában nyűgözte le a közönséget Hegyes Berci oldalán - szuper tánctudásának köszönhetően akkor a műsor győztesei lettek. Az utóbbi időben azonban kevesebbet hallani róla, melynek okáról a GLAMOUR Women of the Year gálán mesélt.

„Általában úgy élem az életemet, hogy sodródom az árral, mert eddig akármit elterveztem vagy kitaláltam, az általában nem úgy alakult. Néha persze az élet sokkal jobbat dob, ezért úgy döntöttem, felülök erre a hullámvasútra, és hadd szóljon!” – avatott be minket Gelencsér Tímea, de azt azért hozzátette, hogy a hullámvasút, amin ül, sajnos lefelé is megy, úgyhogy most azon dolgozik, hogy kitaláljon valami olyat, ami csak az övé, és képes menedzselni az influenszerkedés mellett is.

A SUGARBIRD ruha istenien állt a Gelencsér Timinek a GLAMOUR gálán
Fotó: Sárközy Marianna/GLAMOUR

„Már inkább műsorvezető lennék, mint szereplő egy műsorban, és már inkább a saját termékeimet reklámoznám, mint más cégekét. Teljes átfordulásban vagyok, és keresem az utamat.” – osztotta meg velünk gondolatait Tímea. Azt azonban leszögezte, hogy a korábbi életét sem adja fel teljesen, hiszen abból él, de más tervei is vannak sport, állatok és beauty témakörben. Tervei megvalósításában pedig szerettei segítik, akik mindig a mellett állnak, akár jó, akár rossz dolgok történnek vele az életben.

Ők lettek a GLAMOUR Women of the Year 2023 győztesei – Nagy meglepetéssel indított az idei gála

Mindig van, aki támogassa álmaiban

„Két nővérem van, egy-egy év korkülönbség van közöttünk. Úgy nőttünk fel, hogy mindig ott vagyunk egymásnak, nekik köszönhetem a legtöbbet. Mi hárman a világot is meg tudnánk váltani.” – mondta Gelencsér Timi, akinek a szülei tizenhat éves korában elváltak, amit egyáltalán nem bán. Úgy véli, jobb külön élni, mint együtt veszekedni. Elmondása szerint nem volt jó érzés, amikor felbomlott a családja, de mivel látta, hogy szülei boldogabbak és stresszmentesebb lehet így az életük, ezért elfogadta a döntésüket.

„Amikor eleinte elkezdtem modellkedni, akkor apukám nagyon féltett. Ma már örülök neki, hogy akkor nem hallgattam rá és nem ültem tovább otthon. Viszont azt bánom, hogy az egyetemet csak most kezdtem el, és nem évekkel ezelőtt.” – mondta őszintén, majd bevallotta, hogy a munka mellett nehezebb iskolába járnia, de az az életfilozófiája, hogy mindhalálig tanulni kell, és a tudás az, amitől több lehet. „Kommunikáció és média szakra járok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, a második félévemet csinálom éppen. Nagyon szeretem és élvezem, hogy magamba szívhatom a tudást és arról tanulhatok, amit már évek óta csinálok.” – meséli Timi, aki azért is választotta ezt a szakot az egyetemen, mert szeretne a kamerák mögött is dolgozni, ehhez pedig meg kell tanulnia a szakma minden részletét.

Szerelem? Áll elébe!

„Ha olyan dolog történik a magánéletemben, ami örömmel tölt el, azt meg fogom osztani az emberekkel, de csak a saját privát oldalaimon” – mondta Timi, aki azért döntött így, mert szeretné, ha a pletykák elkerülnék őt. Korábban egykori táncpartnerével, Hegyes Bercivel hozták össze a Dancing with the Starsból, akiről most azt mesélte nekünk, hogy már egyáltalán nem szerepel az életében. „Alapvetően ez köztünk egy munka volt, ami aztán barátsággá nőtte ki magát, de mindkettőnket elsodort az élet egymástól. Nyilván, ha van valami ünnep, akkor szoktunk üzenni egymásnak, de már nem járunk össze, mert nagyon különböző életet élünk.” – mondta keserédesen Timi, aki azt is hozzátette, nagyon sajnálja, hogy ez így alakult, mert szerett Bercivel lenni, de most új időszakot él, amihez alkalmazkodnia kell. Bár Hegyes Berci hamarosan minden egyes nap látható lesz barátnőjével együtt az új Ázsia Expressz műsorában, Timi úgy érzi, nem áll készen arra, hogy nézze a műsort. „Nem tudom, hogy szeretném-e feltépni a sebeket. Nyilván szurkolok Bercinek, de szurkolok az Exatlonosoknak is, de azt, hogy nézni fogom-e a műsort, még eldöntöm.” – zárta a beszélgetést Gelencsér Tímea.

Még több izgalmas pillanat és interjú a GLAMOUR Women of the Year gáláról:

Ez is érdekelhet

Ez a boldog párkapcsolat titka, ha Bika, Szűz vagy Bak a partnered

Ez a boldog párkapcsolat titka, ha Bika, Szűz vagy Bak a partnered

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)