Ők lettek a GLAMOUR Women of the Year gála nyertesei 2024-ben

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha március, akkor GLAMOUR Women of the Year, és ha GLAMOUR Women of the Year, akkor a nők, a női teljesítmény elismerése és ünneplése áll a középpontban. Kövesd cikkünket, mely folyamatosan frissül, és ne maradj le róla, kik lettek idén a kategóriák győztesei.

2024-ben ők lettek a GLAMOUR Women of the Year győztesei
2024-ben ők lettek a GLAMOUR Women of the Year győztesei
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

„Igyekszem minden lehetőséget, amit szerkesztőként kapok, a nők hosszú távú hasznára fordítani. Magazint szerkeszteni egy hivatás, elhivatottság, és nagyon fontos, hogy a médiát alakítókat mindig a jobbító szándék vezérelje.” - hangzott el az üzenet Maróy Krisztina, a GLAMOUR magazin és a GLAMOUR.hu főszerkesztőjének beszédében.

HIRDETÉS

A GLAMOUR Women of the Year gálának pedig a kezdetektől az a célja, hogy a férfiak uralta társadalomban teret adjon a nőknek, ünnepelje a nők sikereit, erősítse a köztünk lévő szövetséget, és tudatosítsa: egy nő sikere minden nő sikere.

Maróy Krisztina főszerkesztőnk adta át Az év hősnőjének járó elismerést
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

Üdv a tech-korszakban!

Ahogy a tavalyi gálán, ezúton is a GLAMOUR Women of the Yearen leplezzük le a GLAMOUR BOOK tavaszi-nyári kiadását, a tehetséges és gyönyörű Kovács Patríciával a címlapon. Ez a bookazine izgalmas átmenet a magazin és a könyv között, szándékaink szerint olyan cikkek és eredeti tartalmak olvashatóak benne, melyek gyakorlatilag úgy működnek, mint egy korlenyomat.

Kovács Patrícia szerepel a GLAMOUR BOOK tavaszi-nyári számán

Nótár Mary: „Hálás vagyok a sorsnak, hogy romának születtem”

Nótár Mary: „Hálás vagyok a sorsnak, hogy romának születtem”

A GLAMOUR BOOK középpontjában ezúttal a tech-korszak áll - hogy miért pont ezt választottuk? Mert a technológia és a mesterséges intelligencia a jelenünket és a jövőnket is meghatározza. Mire számíthatunk? Vajon aggódnunk kell? Veszélyben van a munkánk, az életünk, vagy minden sokkal jobb és kényelmesebb lesz, tehát ünnepelnünk kell ezt a fajta változást, és belevetni magunkat a lehetőségekbe?

Szükségünk van hősökre!

És ha már változásnál tartunk: hiszünk a rendszerszintű változásokban, és abban, hogy élhetünk poresszívebb, elfogadóbb társadalomban. Ezért vezettük be a GLAMOUR felületein a “roma kvótát”, dolgozunk együtt roma származású újságírókkal, lehetővé téve, hogy ők maguk határozzák meg a kisebbség számára megfelelő médiareprezentációt, ezért indítottunk közös podcastet a Romaversitas Alapítvánnyal, és ez az oka, hogy úgy döntöttünk, Az év hősnőjének járó díjat ezúttal a Romaversitas kapja. Melynek tagjai - Eredics Lilla, Fedorkó Boglárka, Horváth Zsolt, Jakab Mária és Pocsai Bettina - között férfi is szerepel, így a díj idén gyakorlatilag Az év hőseire módosul.

Az év hősnője díj idén Az év hőseire módosult, hiszen az elismert Romaversitas Alapítványnak egy férfi is aktív tagja - a díjat a GLAMOUR és a GLAMOUR.hu főszerkesztője, Maróy Krisztina adta át Eredics Lillának, Fedorkó Boglárkának, Horváth Zsoltnak, Jakab Máriának és Pocsai Bettinának
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

„Vannak olyan embertársaink, akik nem ülhetnek ott olyan evidensen azoknál az asztaloknál, ahol a médiát, a közvéleményt alakítják, mint például én, fehér, középosztálybeli, egyetemet végzett nőként. Bennünket, a GLAMOUR szerkesztőit ez nem hagyott nyugodni. Magyarországon körülbelül nyolcszázezer és egymillió között van a roma emberek száma. Magyarország népessége (9.7 millió 2021-ben). Tehát a roma lakosság Magyarország lakosságának a 12.1 százaléka.” - hangzott el Maróy Krisztina beszédében.

Az év hősnőjének járó díj egyébként az egyetlen, amiről nem a olvasók, a GLAMOUR-közösség dönt, hanem a szerkesztőség ítéli oda egy olyan szervezetnek vagy személynek, aki azért dolgozik, hogy empatikusabb, tudatosabb, elfogadóbb hely legyen a világunk. Ami viszont a többi kategóriát illeti, idén rekord mennyiségű, több mint 270 ezer szavazat érkezett a jelöltekre, közel 100 ezerrel szavaztak többen, mint tavaly (ez egészen pontosan 36 százalékos növekedés 2023-hoz képest.) A GLAMOUR tehát az online térben is az élre tör, és az elmúlt időszakban vezető szerepet töltött be a glossy szegmensben. És most lássuk, kik lettek az egyes kategóriák nyertesei!

Az év divattervezője kategória jelöltjei és győztese:

Fink Evelin (EVELINFINK)

Kerényi Virág (VIRAG KERENYI)

Oláh Anna (ANNA AMÉLIE)

Tóth Melinda (DAIGE)

Vecsei Kinga Réta és Tasnádi Kati (SECONDLAND)

Kerényi Virág lett 2024-ben Az év divattervezője kategória győztese, akinek a Perwoll Brand managere, Szirmák-Szabó Viktória adta át a díjat
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

Az év divattervezőjének járó díjat a Perwoll Brand managere, Szirmák-Szabó Viktória adja át Kerényi Virágnak, akinek alkotásai valahol a művészet és a divat között helyezkednek el. A tervező munkái egyediek, limitált kiadásúak és jellemző rájuk, hogy környezetbarátok, míg azok a nők, akik Virág Kerényit viselnek, játékosak, pörgősek és magabiztosak. Biztos voltam benne, hogy nem én nyerek - kezdte Virág beszédében, aki kisfiának is megköszönte a díjat. „Minden nap erőt ad és inspirál” - mondta a tervező, aki minden jelöltnek szívből gratulált a teljesítményéhez és a jelöléshez.

Megismered Tóth Andit az első GLAMOUR Women of the Year gáláján? Elképesztő, mennyit változott azóta

Megismered Tóth Andit az első GLAMOUR Women of the Year gáláján? Elképesztő, mennyit változott azóta

Az év énekesnője kategória jelöltjei és győztese:

B. Nagy Réka

Mihályfi Luca

Radics Gigi

Schoblocher Barbara

Tóth Vera

Tóth Vera lett 2024-ben Az év énekesnője kategória nyertese, Varga Balázs, a DIEGO ügyvezető igazgatója nyújtotta át neki a csodás díjat
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

Az év énekesnője kategória nyertesének járó elismerést Varga Balázs, a DIEGO ügyvezető igazgatója adja át Tóth Verának, aki egészen pontosan 20 éve állócsillag a magyar popzene egén. Az énekesnő a Megasztárban vált ismertté, azóta négy lemeze jelent meg, és a mai napig fáradhatatlanul dolgozik. Beszédében azt emelte ki, hogy a nők nem köthetik az önbizalmukat kizárólag a teljesítményükhöz. Továbbá hangsúlyozta az önazonosság és az önszeretet fontosságát.

Az év vállalkozója kategória jelöltjei és győztese:

Csorba Noémi (Falusi Kosár)

Dukai Regina (My Love Shop)

Király Éva (Alaplé Bár)

Szabados Ági (Libertine)

Ördög Nóra (Nora Beuaty, Nekem a Balaton)

2024-ben Ördög Nóra lett Az év vállalkozója kategória nyertese, díját Németh Kornél, a Rossmann Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója adta át
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

A díjat Németh Kornél, a Rossmann Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója nyújtja át Ördög Nórának, akit műsorvezetőként ismert és szeretett meg az ország, és aki egy ideje már sikeres üzletasszonyként inspirálja a nőket. Tavaly debütáló sminkmárkájának legfontosabb üzenete, hogy a szépségért nem kell szenvedni, a sminkek pedig értünk, nőkért vannak, és nem fordítva. Ördög Nóra büszke rá, hogy úgy vehetett át egy díjat vállalkozóként, hogy korábban sosem gondolt magára vállalkozóként. A szíve után ment, és rendkívüli támogatást kapott családjától, a férjétől, a gyermekeitől, az őt körülvevő rendkívüli emberektől. Szeretnék büszke lenni erre a díjra, és mindenkire, aki támogatott benne. - zárta beszédében Nóri.

Ördög Nórával a címlapon érkezik a GLAMOUR új száma, jönnek a tavaszi GLAMOUR-napok

Ördög Nórával a címlapon érkezik a GLAMOUR új száma, jönnek a tavaszi GLAMOUR-napok

Az év közösségimédia-kategória jelöltjei és győztese:

Gelencsér Tímea

Körcsönyei Polla

Szomjas Jennifer (Lady Szomjas)

Mélylevegő Projekt

Vanya Tímea

Gelencsér Tímea, Az év közösségimédia díjának nyertese, és Nótár Mary énekesnő
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

A díjat Nótár Mary énekesnő nyújtja át a kategória győztesének, Gelencsér Tímeának, aki nagyon fontosnak tartja, hogy közösségi média platformjain minél több karitatív tevékenységnek adjon teret és figyelmet. Egy sor állatvédelmi kampányban vett már részt, de aktívan segíti a fogyatékossággal élőket segítő társadalmi megmozdulásokat is. Timi olyannyira nem készült fel a győzelemre, hogy beszéddel sem készült. Azt viszont kiemelte, mennyire fontos a hála jelentősége, az internetezőket pedig arra buzdítja, legyenek sokkal pozitívabbak. Az érzéseink ugyanis mindig visszatérnek hozzánk, így nem mindegy, milyen minőségben vagyunk jelen az online térben.

Az év képzőművésze kategória jelöltjei és győztese:

Barabás Zsófi

Göncz Dalma

Pakosz Anna

Rabóczky Judit Rita

Soós Nóra

Göncz Dalma, Az év képzőművésze díj nyertese és Holdampf Linda stylist, műsorvezető
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

A kategória győztesének járó elismerést Holdampf Linda stylist, műsorvezető adja át Göncz Dalmának, aki számos művészeti technikában, stílusban mozog otthonosan az absztrakt expresszionizmustól a geometrikus absztraktig, a lírai absztrakttól a gesztusfestészetig. Nagyon köszönöm, hogy azt gondoltátok, alkalmas vagyok arra, hogy én kapjam ezt a díjat - kezdte beszédében Dalma, aki örül, hogy végre levehette a cementes ruhát, hogy csinos szettre cserélhesse. Bízik benne, hogy három gyermekes anyaként és művészként bátorítást adhat a nőknek, hogy alkossanak.

„A díjtól én nem leszek se több, se másabb” – Exkluzív interjú a Szegény párák Oscar-díjas díszletberendezőjével, Mihalek Zsuzsával

„A díjtól én nem leszek se több, se másabb” – Exkluzív interjú a Szegény párák Oscar-díjas díszletberendezőjével, Mihalek Zsuzsával

Az év színésznője kategória jelöltjei és győztese:

Dobos Evelin

Eke Angéla

Nagy Katica

Staub Viktória

Szőke Abigél

Dobos Evelin, Az év színésznője kategória győztese és Deli Károly, a Carlsberg Hungary Kft. marketing vezetője
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

Az év színésznője kategória nyertesének díját Deli Károly, a Carlsberg Hungary Kft. marketing vezetője nyújtja át Dobos Evelinnek. A színésznő Nemes-jeles László Napszállta című alkotásának köszönhetően jutott el a Velencei Filmfesztiválig és a Pekingi Nemzetközi Filmfesztiválra. Négy évadon át szerepelt A keresztanyu című magyar sorozatban, de már a Netflixen is láthatod a Tündérkert című kosztümös sorozatban. Azt vettem észre, hogy ez egy nagyon támogató közeg - kezdte Evelin, majd elmondta, úgy érzi, igazi és őszinte az az összetartás, ami kategóriája jelöltjeit jellemzi. Ha már ez az este a nőkről szól, szeretném elmondani, hogy nagyon hiszek a nőkben és a női összetartásban. Eddig egytől egyig nők voltak, akik bizalmat szavaztak nekem. Nagyon köszönöm, és nagyon hálás vagyok.

Szívből gratulálunk minden győztesnek!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kipróbáltuk, milyen randizni a mesterséges intelligenciával, és rájöttünk, hogy bármelyik férfi tanulhatna tőle

glamour plusz ikon Kipróbáltuk, milyen randizni a mesterséges intelligenciával, és rájöttünk, hogy bármelyik férfi tanulhatna tőle

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)