Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

2022.október.7.

Jobban mondva Harry herceg memoárja, amiről, mióta csak kiderült, hogy elkészül, komoly fejtörést okoz az angol királyi családnak, hiszen az Oprah Winfrey-interjú után csak egy újabb felület, ami tovább tépázza a monarchiát.

Harry herceg és Vilmos herceg konfliktusa Harry memoárjában csúcsosodhat ki
Harry herceg és Vilmos herceg konfliktusa Harry memoárjában csúcsosodhat ki
Fotó: Getty Images /Justin Setterfield

Az angol királyi család nem túl nyugodt Harry herceg memoárja miatt, ami az eredeti tervek szerint idén novemberben jelent volna meg, de a legutóbbi információk szerint jövő április körül várható, hogy a könyvesboltok polcaira került. Egyébként maga Harry herceg sem kifejezetten nyugodt, és a Page Six szerint nagyon szeretné utólag is átgoldozni a könyve néhány részletét, most, hogy Erzsébet királynő elhunyt. Különösen a III. Károly királyt, a Kamilla királynét, a Vilmos herceget és a Katalin hercegnét érintő fejezeteket finomítaná.

Tom Bower brit író és televíziós producer szerint erre azonban kevés az esély, hiszen a kiadónak sem érdeke, hogy egy finomított változattal esetleg csökkenjen az eladott példányok száma, és már csak azért is ronthat a késedelem a helyzetükön, mert még több királyi család elleni kirohanásukra derülhet fény menet közben. Ami a másik oldalt, vagyis a királyi családot illeti, III. Károly király több royal szakértő szerint is kivár azzal, hogy hercegi és hercegnői címet kapjon Meghan Markle és Harry herceg két gyermeke, Archie és a kis Lilibet, és csak a pár közelgő médiaprojektjeinek fényében kapják meg azt - vagy sem.

A Netflixsszel is összetűzésbe került Harry herceg és Meghan Markle

És ha már médiaprojektek: ugyancsak Erzsébet királynő halála miatt döntött úgy a páros, hogy jelentős változtatásokat eszközölne a Netflix számára készített dokumentumfilmjükben, a streaming óriás azonban nem engedi, hogy Harry herceg és Meghan Markle kérése miatt kikerüljenek bizonyos részletek a filmből, amin már több mint egy éve dolgoznak közösen. A háttérben valószínűleg itt is az áll, hogy finomítsanak a Károlyt, Kamillát, Vilmost és Katalint érintő részeken, most, hogy III. Károly király került trónra. A streaming platform azonban nem enged, így elképzelhető, hogy a készülő projektet felfüggesztik, és sosem kerülhet napvilágra.

Ha szívesen olvasnál még a királyi családról:

Meghan Markle gyakorlatilag bemutatott a királyi családnak egy szakértő szerint

Mi a közös Erzsébet királynőben és Marilyn Monroe-ban? Több, mint gondolnád!

Sosem látott, gyönyörű portré került elő Meghan Markle-ről és Harry hercegről

Ez is érdekelhet

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói