Hogy mennyi??? Kylie Jenner luxuskocsijára egy élet alatt sem gyűlne össze a pénzed

2016.augusztus.10.

Kylie Jenner 19. születésnapja sem volt kevésbe glamúros, mint a tavalyi. Felnőtté válását megünnepelendő a pasijától egy Ferrarit kapott, de Tyga idén sem hagyott alább, ezúttal egy csupán 200 ezer dolláros Mercedes Maybach luxusautóval lepte meg barátnőjét.

kylie jenner, kylie jenner szülinap, kylie jenner 19, kylie jenner tyga
Fotó: Snapchat

Ezt az ajándékot persze már senki sem tudta überelni, sem az ugráló várral, sem a számtalan virágkölteménnyel, amivel a Snapchat királynőt már napok óta elhalmozzák. El sem tudjuk képzelni, mit kap majd Kylie a 21. születésnapjára.

Ahogy a tavaly, úgy idén is gondoskodott a fiatal médiasztár a szülinapi extra hajszínről. Jenner ezúttal lángoló vörösre festette a haját. Persze, nála sosem lehet tudni, hogy csupán parókáról vagy valódi festésről van szó, azonban ez a fonott frizura most abszolút igazinak tűnik, még ha csak színezett is.

Kylie persze már régóta elkezdte az ünneplést, nemcsak magának, hanem a rajongóinak is kedveskedett szülinapja alkalmából. A www.kyliecosmetics.com oldalon még megvásárolhatod a limitált szériás, szülinapi szájfényeit, amit külön erre az alkalomra készített.

Te bevállalnál valami szuper extrém frizurát a születésnapodra?

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói