Hoppá! Megvan Kylie Jenner fiának a neve? Egzotikus gyümölcs a farkas helyett

2022.május.25.

Kylie Jenner második gyermekével kapcsolatban minden elképesztően furcsán alakul, de úgy tűnik, hogy a februárban született kisfiúnak most már van neve.

 Kylie Jenner a második gyermeke születése után három hónappal
Kylie Jenner a második gyermeke születése után három hónappal
Fotó: Profimedia

Az egész azzal kezdődött, hogy tavaly nyár elején még csak találgatta mindenki, hogy a világ legismertebb influenszere újra összejött-e kislánya édesapjával, Travis Scott-tal, vagy sem, aztán nyár végén egyszer csak kiderült, hogy egyenesen érkezik a páros második gyermeke is.

A kisfiú idén februárban született, és nem is a Kardashian-Jenner családról lenne szó, ha nem történt volna valami elképesztő dolog. A páros bejelentette, hogy gyermekük a Wolf nevet kapta. Nem sokkal később Kylie Jenner bevallotta, hogy egyáltalán nem illik a név a fiúra, és amúgy is tele van farkasokkal a világ, új, a csecsemőhöz jobban passzoló nevet keresnek neki.

Kylie Jenner intim videót osztott meg a terhességéről

Azóta csaknem eltelt csaknem három hónap, és csak nem sikerült megtudni, hogy végül mi lett a második szülött neve, de egy esküvőn mindig értékes pletykákról lehet értesülni, és rendszerint akad pár elszólás is, így derült ki, hogy mi lehet Kylie Jenner második gyermekének a neve.

A hétvégén az olasz Portofinóban, a Dolce & Gabbana tulajdonában lévő villában tartották Kylie testvérének, Kourtney Kardashiannak az esküvőjét, amelyen természetesen az egész család részt vett. Azt a képeken is láttuk, hogy a kislánya Stormi vele tartott, viszont Travis Scott nem. Azonban az csak az élesszemű megfigyelőknek tűnt fel, hogy egy sztorijában Kylie Jenner azt írta, hogy "Én, Storm és kókuszdió beutaztuk az egész világot".

Kylie Jenner kislányával, Stormival tart a nővére, Kourtney esküvőjére
Fotó: Profimedia

Nos, innen sokan készpénznek veszik, hogy az eredetileg Wolf névre keresztelt kisfiú végül a Coconut nevet kapta. Mások azonban arra tippeltek, hogy a kisfiú valószínűleg a Coco nevet kapta (ami ugyan inkább lánynév szokott lenni, de ez nem jelent semmit). Mások szerint Kylie Jenner egyáltalán nem a háromhónapos fiára utalt, akit a sokak szerint el sem vittek az esküvőre, hanem a kislánya, Stormi kedvenc játékbabájára, amelyet a nagynénje esküvőjére is magával vitt. Mindenesetre abban mindenki megegyezett, hogy a Coconut lenne a legcukibb névválasztás.

Kylie Jenner, a nővére Khloé és lánya Stormi, talán kislány kezében lévő babát hívják igazából Coconutnak
Fotó: Profimedia

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Sztárhírek

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Monitor

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz