Ilyen miniruhában ment férjhez Kourtney Kardashian

2022.május.23.

Világraszóló lagzit tartott Olaszországban Kourtney Kardashian és Travis Barker. A páros félév jegyben járás után mondta ki a boldogító igent.

Kourtney Kardashian és Travis Barker az esküvőjükön
Kourtney Kardashian és Travis Barker az esküvőjükön

A Kardashian család megint kitett magáért, hiszen valósággal megszállták az olasz tengerpart egyik ékszerének számító Portofino városkát, és elképesztő rongyrázás mellett házasították ki a háromgyermekes Kourtney Kardashiant, aki úgy tűnik, hogy tényleg megtalálta a boldogságot a Blink-182 dobosaként ismertté vált zenész, producer Travis Barker mellett.

A páros másfél éve, 2020 végén kezdett járni, és Barker már tavaly októberben eljegyezte Kourtney Kardashiant. A dobosnak ez lesz a harmadik házassága, két gyermek édesapja, és korábban Rita Ora mellett is láthattuk. Kourtney Kardashian két hosszabb, de hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel gazdagon tarkított kapcsolaton van túl. Három gyermeke született Scott Disicktől, akivel minden problémájuk ellenére éppen a csemetéik miatt a mai napig jó kapcsolatban maradtak. Kourtney Kardashiannak emellett volt egy szintén viharos négyéves párkapcsolata az algír modellel, Younes Bendjimával.

Travis Barker és Kourtney Kardashian itáliai esküvője tulajdonképpen egy négynapos megabuli volt, aminek a megkoronázása volt a szertartás. Az az eseményre egy Dolce & Gabbana miniruhát választott. Ugyan az esküvői ruha cseppet sem volt szokványos, a szertartáson egy hosszú csipkeuszályt is viselt hozzá Kourtney, amivel együtt jóval hagyományosabb menyasszonynak látszott.

Kourtney Kardashian és Travis Barker az esküvői szertartáson Portofinóban
Fotó: Profimedia

Kourtney Kardashiant természetesen az egész család ünnepelte az olasz kisvárosban. És a menyasszony csipkeszegélyekkel díszített fűzőszerű esküvői ruhájára reflektálva többen is csipke díszítésű ruhában érkeztek az esküvőre. Így valóban egészen olaszos hangulata volt a násznépnek is. Kourtney és Travis egyébként egy polgári szertartáson pár nappal korábban már összeházasodtak, akkor azonban a páron kívül csak Kourtney nagymamája és Travis apukája volt jelen. Nem úgy Olaszországban, ahol rengeteg vendéggel ünnepeltek.

Az első hitvesi csók: Kourtney Kardashian és Travis Barker
Fotó: Profimedia
Az oltárnál Kourtney Kardashian egy hosszú uszályt is viselt kiegészítőként
Fotó: Profimedia
Kourtney Kardashian egy fűzőszerű Dolce & Gabanna esküvői ruhában mondta ki az igent
Fotó: Profimedia
A mini menyasszonyi ruha nem szokványos választás, de remekül állt Kourtney-nak
Fotó: Profimedia

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint