Hoppá: Serena Williams elkottyintotta Meghan Markle babájának nemét

2019.április.9.

Serena Williams és Meghan Markle hosszú évek óta jó barátságot ápolnak. Meghan még színésznőként ismerkedett meg Serenával, de hercegnéként is próbálják tartani a kapcsolatot. Serena az hercegi esküvőn is ott volt, de Meghan is többször meglátogatta már barátnőjét New York-ban.

Hoppá: Serena Williams elkottyintotta Meghan Markle babájának nemét
Fotó: Getty Images

Így aztán nem meglepő, hogy a teniszező tudja azt, amit mindenki más hosszú hónapok óta csak találgat. Vagyis, hogy milyen nemű lesz a kis jövevény, Meghan és Harry herceg babája.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BwCSO_blAbw/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon I can't believe that we are almost at 4K followers #128591;#127995;#128525; guys I am so thankful #10084; #meghanmarkle #duchessofsussex #princeharry #dukeofsussex #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #princesseugenie #kensingtonpalace #royalfamily #suits #sussex #princesscharlote #princegeorge #princelouis #PrinceCharles #queen #royalwedding #babysussex #sussexroyal #invictusgames Duke and Duchess of Sussex (@duchess.meghan.markle_sussex) által megosztott bejegyzés, Ápr 9., 2019, időpont: 6:00 (PDT időzóna szerint)

Serena Williams most egy műsorban adott interjút, ahol nagyon úgy tűnik, hogy elkottyintotta, a baba nemét. A teniszező az anyaságról beszélt, majd szóba került a hercegné. Ekkor megemlítette, hogy biztos benne, hogy Meghan nagyon jó anyuka lett. Általánosságban beszélt még a gyermekvállalás nehézségeiről és a kihívásokról, amiket átél anyaként.

Ezt követően pedig a következőket mondta:

″Anyaként is el kell fogadnunk, hogy nem minden tökéletes. Ne helyezzünk magunkra túl nagy nyomást. A barátnőm épp várandós és már most úgy beszél a kislányáról, hogy majd ezt, vagy azt fogja tenni... de ezt nem lehet előre megmondani. El kell látnom őt még jó pár tanáccsal.″-mondta Serena

Ebből a rajongók azonnal arra következtettek, hogy Meghanról beszélt. Mivel a hercegné babaváró buliján is minden dekoráció rózsaszín volt, így könnyen elképzelhető, hogy tényleg kislányt hoz majd a világra.

Ez is érdekelhet

Ezen a héten az ASBOTH márka alapítója mutatja be a gardróbtitkait

Ezen a héten az ASBOTH márka alapítója mutatja be a gardróbtitkait

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet