Interaktív - A legédesebb 16. szülinapi buli

2014.február.3.

Hadba szállunk bárkivel, aki nem ért velünk abban egyet, hogy Elle Fanning a legcukibb sztár Hollywoodban! Ha esetleg eddig nem voltál még erről teljes mértékben meggyőződve, akkor hagyd, hogy bebizonyítsuk neked.

Elle Fanning
Fotó: Instagram@missellefanning

Dakota Fanning kishúga a hétvégén ünnepelte 16. szülinapját egy eszméletlenül tündéri kis összejövetellel. Meg kell állapítanunk, hogy egyenesen léleküdítő ilyen kedves és bájos partit látnunk, hiszen a kilógó cicis, alkoholmámoros és egyéb tudatmódosító felhőtengerben úszó buliktól már megcsömörlünk lassacskán. Ezzel szemben, Elle Fanning legjobb barátai társaságában ülte előrehozott 16. születésnapját, mely akár egy tündérmesébe is beillett volna cukiságának köszönhetően.

A fiatal színésznő ugyan csak áprilisban tölti be hivatalosan a 16-ot, de máris megülte egy szuper csajos buli keretében. A dekoráció, a torta, Elle ruhája, csillogó diadémja, minden egy hercegnőhöz illő stílusban került tálalásra.

Elle kislányos báját mások is ugyanúgy kedvelik, hiszen idén a Miu Miu kampányában is szerepelt, miután 13 évesen már a Marc by Marc Jacobs arca is volt. A fiatalabbik Fanning lány kedvességét azért nem csak a vattacukor és a habos torta cukormázas stílusa közé határolhatjuk, ugyanis a vörös szőnyegen igencsak szeret kísérletezni, kedvenc tervezői közé az egyáltalán nem ortodox Rodarte vagy a Carven divatházak tartoznak. Viszont, tiszteletbeli hercegnői mivoltát ismét megvillanthatta a hamarosan érkező Demóna című Csipkerózsika-feldolgozásban.

Addig is nézd végig a szülinapján készült Instagram fotókat:

Interaktív - A legédesebb 16. szülinapi buli Elle Fanning cukiságának nincsen határa. Tündéri bulival ünnepelte 16. születésnapját.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói