Interaktív - North West legújabb fotója, Palvin Barbi izgalmas hírei, Miley Cyrus a SNL-ben

2013.október.7.

Az elmúlt egy hónapot azzal töltöttük, hogy hetente az éppen aktuális divatközpontból jelentettünk. Kezdtük New Yorkkal, majd következett London, utána pedig főszerkesztőnk és divatszerkesztőnk Milánóból számolt be az eseményekről, végül Párizzsal fejeztük be a Fashion Week-hónapot.

Palvin Barbara
Fotó: Instagram@realbarbarapalvin

Ezen a héten már minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Mivel sok mindenről lemaradtunk, így bőven van miről beszámolni magyar modelljeinkkel kapcsolatban, illetve kedvenc divattervezőink elmúlt pár hetéről is mutatunk fotókat. Így hát megtudhatod, milyen hírei vannak Palvin Barbinak, illetve láthatod legutóbbi vörös szőnyeges szettjét is, továbbá Hajdu Niki és Barabás Heni rengeteg időt töltenek egymással, majd láthatod Mihalik Enikő csodás Ungaro ruháját, de mutatunk vicces fotót Axente Vanessáról is. Azt is megtudhatod, mi Cara Delevingne új hobbija, illetve, nővére milyen volna Barbie babaként.

Végül pedig kitekintünk külföldre is, és megosztjuk veletek a legújabb fotót Kim Kardashian és Kanye West kislányáról. De ha már babákról van szó, akkor láthatod Fergie, Gisele Bündchen, Miranda Kerr és Doutzen Kroes bájos gyerekeinek fotóit is.

Kattints a galériára a többi fotóért!

Interaktív - North West legújabb fotója, Palvin Barbi izgalmas hírei, Miley Cyrus a SNL-ben Heti Instagramos összefoglaló a sztárok és modellek életéből.

Ez is érdekelhet

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet