Odanézz kit puszilgat Jennifer Aniston ilyen odaadóan!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jennifer Aniston a Jóbarátok című sorozattal lett világhíres, és azon kevesek egyike, akik sorozatfőszerep után is tudtak maradandót alkotni. Rengeteg filmben játszott, aki pedig nem látta még az Apple streaming szolgáltatásán futó Morning Show című sorozatát, annak itt az ideje belekezdeni.

jennifer aniston
Jennifer Aniston és Gwyneth Paltrow nagyon jóban vannak
Fotó: Profimedia
HIRDETÉS

Aki a Jóbarátok alatt irigyelte a hat fiatal barátságát, de azzal nyugtatta magát, hogy ez csak a forgatókönyvírók fejében létezik, annak most megmutatjuk, hogy Aniston a barátai szerint a való életben is igazi jóbarát.

Gwyneth Paltrow leplezte le

Gwyneth Paltrow az Instagramján válaszolgatott kérdésekre, ezekből meglehetősen sok izgalmas dolog derült ki róla, de ezekről majd később. Valaki feltette neki azt a kérdést, hogy valóban jóban vannak-e Jennifer Anistonnal, ő pedig egy közös képpel válaszolt, amiből a válasz egyértelmű, de a színésznő kiemelte, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért Jennifer Anistont maga mellett tudhatja.

A két színésznő nagyon jó barátságot ápol
Fotó: Gwyneth Paltrow Instagram

7 alkalom, amikor Jennifer Aniston falatnyi ruhában hódította meg a világot

De miért olyan érdekes ez?

Gondolhatnánk, hogy itt van híresség, aki biztos jól összebarátkozott a különböző gálákon a vacsora alatt, meg a vörösszőnyeges bevonulásra várva, nincs ebben semmi izgalmas. Nade szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy a két nő életében volt egy fontos közös pont: mindketten sokáig voltak Brad Pitt mellett. Így már azért jóval izgalmasabb a helyzet. Paltrow is Pitt 1994 és 1997 között volt egy pár, míg Aniston 2000-2005 között volt Pitt felesége. Ilyen helyzetekben gyakran előfordul, hogy a nők riválisként tekintenek egymásra, vagy szimplán megtűrik egymást, de ritka, hogy barátnők legyenek. A két színésznő ezt a tabut döntötte le, hiszen miért is kellene egy rivalizálni, miért ne lehetnének jóban, miért kellene egy korábbi kapcsolatnak rányomnia a bélyegét egy sokat nyújtó, inspiráló és mindkét felet szolgáló barátságra? Gwyneth Paltrow egyébként az is elárulta, hogy barátságot ápol korábbi férje, Chris Martin új barátnőjével, Dakota Johnsonnal is. "Nagyon kedvelem, egy imádnivaló, csodálatos ember" - mondta a Johnsonról a színésznő.

Őszintén mesélt rengeteg mindenről

Paltrow őszintén mesélt az Instagramján nagyon sok témáról. Nem félt felfedni a valóságot abban a kérdésben sem, hogy mi áll a szépsége hátterében. Nyíltan beszélt arról, hogy voltak botoxkezelései, és rossz és jó élményei is vannak ezzel kapcsolatban. De elmondta, hogy ez még önmagában nem elég, nagyon szigorú és következetes a szépségrutinja, odafigyel az étkezésre és sokat edz. "De néha szükséged van ezen felül is kis extra segítségre" - mondta a botoxról és a szépészeti beavatkozásokról. Az étrendjéről elmondta, hogy kerüli a glutént, a feldolgozott élelmiszereket, és a tehéntejből készült termékeket, és nagyon kevés alkoholt fogyaszt. Korábban egy interjúban pedig úgy nyilatkozott a szépségről, hogy számára az "A boldogság elmélyülése, nem pedig a fiatalság üldözése".

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A TikTok szerint toxikus szülők neveltek - de tényleg jó ötlet diagnózist felállítani egy videó alapján?

glamour plusz ikon A TikTok szerint toxikus szülők neveltek - de tényleg jó ötlet diagnózist felállítani egy videó alapján?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)