Jennifer Aniston így kezdi minden napját és ezután én is ezt fogom tenni

2022.augusztus.1.

Nem vonható kétségbe, hogy az 53 éves Jennifer Aniston szenzációsan néz ki, és ezt nemrég a Jóbarátok sorozat Újra együtt című visszatérő részében is megcsodálhatták a rajongók. A színésznő így ismét a reflektorfénybe került, nem mintha bármikor kikerült volna belőle. Tény azonban, hogy most újra még nagyobb figyelem övezi minden lépését, és mindenki roppant kiváncsi, hogy minek köszönheti szuper alakját és fiatalos kinézetét.

Jennifer Aniston így kezdi minden napját és ezután én is ezt fogom tenni
Fotó: Getty Images

Jennifer Anistont sosem láthattad olyan márkák reklámkampányaiban, amik ne képeznék az életének a szerves részét. Nem véletlenül hosszú évek óta a Smartwater arca, és most egy wellness vitamin márka is lecsapott rá, amit szintén büszkén képvisel, mert ő maga is hisz a termékek hatékonyságában. Ezenfelül van pár olyan szokása, amit beiktatott az évek során a napi rutinjába és semmibe sem kerülnek, úgyhogy nyugodt szívvel te magad is megfogadhatod őket, és pár nap után már látni fogod a jótékony hatásait.

Semmi telefonozás reggel

A legtöbbünknek, ahogy felébredünk az az első dolga, hogy megnézzük a telefonunkat, csekkoljuk a Facebookot, Instagramot, WhatsAppot, válaszolunk a fontosabb üzenetekre és elkezdjük átböngészne az emaileket. Ismerő, ugye? Nos, Aniston nagyon komolyan veszi azt, hogy reggel ébredés után legalább egy óráig nem veszi kézbe a mobilját. Nem is viszi magával a hálószobába, helyette egy ősrégi iPhone-t tart az ágya mellett, ezeken vannak az alvást segítő appjai és az ébresztője, de csak ennyi.

A reggelt pedig azzal kezdi, hogy kiengedi a kutyáit az udvarra, sétál velük egy kört, majd kiteszi a reggelijüket. Ameddig ők esznek, addig Aniston nyugodtan elfogyasztja a reggeli kávéját továbbra is szigorúan telefon nélkül: "Az egész napomat befolyásolja a hatása".

Tudatosan figyel rá, hogy mit fogyaszt

Aniston tisztában van a közösségi média jó oldalával és azt is pontosan tudja, hogy ezek az appok eredetileg azért születtek, hogy közösségeket építsünk. De nagyon toxikus tud lenni számára az a rengeteg negatív komment, gyűlölködés és rosszindulat, amit napi szinten kap ismeretlen emberektől. A másik nehéz ügy a hírfogyasztás, az elmúlt egy évben annyi negatív hírt kaptunk, hogy valószínűleg egy egész életre elegendő lenne, és ő maga sem tudta mindig megállni, hogy ne figyelje mi történik a világban, hiába volt rá nagyon rossz hatással.

Éppen ezért, miután elrendezte a kutyáit és a kávéja is készen van, Jennifer nem híreket olvas, hanem inkább meditál és naplót ír. Nagyjából 20 percig magába néz egy app segítségével, utána előveszi a naplóját és vagy pusztán leírja a benne kavargó gondolatokat, érzéseket, vagy listát ír mindazokról a dolgokról, amikért hálás.

Ha megfogadod Jennifer Aniston tanácsait és beiktatod a tippjeit a te reggeli rutinodba, biztosan sokkal jobban fog indulni neked is minden napod.

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk