Jennifer Aniston szülinapi partijának vendéglistája döbbenetes, de főleg, ha megnézed alaposabban

2019.február.10.

Olyan születésnapi bulit rendeztek Jennifer Anistonnak, hogy csodájára járt a fél világ. Jobban mondva csodájára járt volna, ha nem lett volna szigorúan kizárva a nyilvánosság.

Jennifer Aniston
Fotó: Northfoto

A Jóbarátok egykori Rachele hamarosan az ötvenedik születésnapját ünnepli majd, de a barátok, ismerősök már a hétvégén felköszöntötték a színésznőt. A szülinapi ramazurit Los Angeles egyik legelőkelőbb szállodájában, a Sunset Tower Hotelben tartották, ahol az évnek ebben a szakaszában egymást érik a filmes partik. Legutóbb például a Netflix tartott nagyszabású összejövetelt. Azonban a legmenőbb videószolgáltató sem tudott annyi hírességet a hotelbe csábítani, ahányan Jennifer Aniston buliján részt vettek.

A szülinapozás helyszíne:

Sunset Tower, Los Angeles
Fotó: Wikipedia

Egy konkrét Oscar-gála vörös szőnyeg kijött volna a színésznőt ünneplő hírességekből. Ugyan csak néhány homályos lesifotó szivárgott ki a partiról, de a JustJared összeszedte a hírességek listáját, akik biztosan megjelentek, hogy Jennifer Anistont ünnepeljék. Nem meglepő, hogy ott volt Lisa Kudrow, viszont annál meglepőbb, hogy a Jóbarátok régi stábjából rajta kívül senki. Elment viszont Barbra Streisand, Cindy Crawford, Demi Moore, George Clooney, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Sandra Bullock és Tom Ford is. A listán azonban nem ők az igazán izgalmas nevek.

Hogy micsoda? Majdnem ez a színésznő játszotta Rachelt a Jóbarátokban

Hogy micsoda? Majdnem ez a színésznő játszotta Rachelt a Jóbarátokban

Jennifer Aniston szülinapi partiján ugyanis megjelent Brad Pitt is, akivel öt év házasság után 2005-ben váltak el egymástól. Hát, ez máris elég nagy meglepetés, hát még ha hozzávesszük, hogy elment a bulira Gwyneth Paltrow is! Igazán pikáns háromszög alakult ezzel ki, de nem Brad Pitt volt az egyetlen ex-barát az estén, hiszen megjelent John Mayer is az estén.

Néhány lesifotó a bulira érkező sztárokról:

Az énekessel két évig volt egy hullámvasutazással felérő kapcsolatban Jennifer Aniston. John Mayer azonban nem csupán a színésznővel járt korábban a vendégek közül, hanem Katy Perryvel is! Arról, hogy Katy Perry ne érezze rosszul magát azért, mert szembe fog találkozik az exével, maga Orlando Bloom gondoskodott, aki 2007-ben állítólag viharos pár hónapot maga is együtt töltött az ünnepelt Jennifer Anistonnal. Az már tényleg csak hab volt ezen a nagy tortán, hogy Kate Hudson is elment a partiba, akiről egy ideig kitartóan állították a pletykalapok, hogy Jolie-val történő válása után Brad Pitt vigaszra talált egy ideig. Izgalmas parti lehetett.

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját