Jennifer Lopez és Ben Affleck kézen fogva, ölelkezve mentek kettesben egy romantikus vacsorára

2021.június.2.

Jennifer Lopez és Ben Affleck felmelegített kapcsolata tartja lázban a médiát már egy egész hónapja. Együtt vannak, vagy mégsem? Csak barátok lennének? Azok meg minek? Megannyi kérdés röpköd mindenhonnan ezzel kapcsolatban és konkrétumokra nem hagyatkozhatunk, hiszen bármi is történik a két A-listás sztár között, tanultak a régi sztoriból és semmit nem osztanak meg a médiával - egyelőre. A különböző "bennfentesek", akik készségesen szolgáltatják a belső információkat a két hírességről, aligha számítanak megbízható forrásnak.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2003-ban eljegyzésük után az Oscar-gálán
Jennifer Lopez és Ben Affleck 2003-ban eljegyzésük után az Oscar-gálán
Fotó: Getty Images

Mindenesetre a szemünknek már csak hihetünk, miután hatalmas port kavart, hogy a VAX Live jótékonysági koncert után elrepültek Montanába egy egész hétre kettesben, majd Ben Afflecket több alkalommal is lefotózták Miamiban, ráadásul JLo társaságában, már nem lehetett tagadni, hogy valami tényleg alakulóban van kettejük között.

Minden pletyka és bennfentes információ ellenére eddig nemhogy ők vagy egy hivatalos szóvivőjük, de még fotók sem árulkodtak arról, hogy bármi több lenne közöttük pusztán barátságnál. Mostanáig. A minap futótűzként terjedt az interneten az a képsorozat, melyet többek között a Page Six is leközölt, és amin Jennifer Lopez és Ben Affleck kézen fogva, ölelkezve, sugárzó arccal érkezik meg egy hollywoodi étterembe vacsorázni. Oké, ezek után tényleg nem lehet már kérdés, hogy TÉNYLEG újra összejöttek.

A People magazin is megírta a legújabb infókat, mi szerint a kapcsolat nemcsak egy laza, könnyed szórakozás (Jennifer Lopez és vőlegénye áprilisban szakítottak 4 év után, Ben Affleck és legutóbbi barátnője, Ana de Armas úgy nagyjából egy év után váltak szét még januárban), hanem már a közös jövőjükről beszélgetnek.

Rendkívül izgatottan várjuk, hova halad tovább ez a sztori, és hogy a két híresség mikor fogja valóban megerősíteni, hogy ők már ismét egy pár, így 17 év után újra.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói